Tijd om te oogsten

Jordan, Hillary

  • 30 dagen bedenktijd
  • €2,95 verzendkosten. Boven de €29 gratis verzending.
  • Betaal veilig met iDeal
  • Met je aankoop steun je de missie van Stichting De Fakkel
  • Vragen? Mail naar verkoop@fakkel.nl
Verwachte levertijd: 1-3 werkdagen

8,00

Beschrijving

Tijd om te oogsten

Tijd om te oogsten. Mississippidelta, 1946. Laura McAllan woont met haar gezin op een grote katoenplantage in een onherbergzame streek. Ze worstelt om voor haar kinderen een veilige plek te creëren, en het subtiele evenwicht te bewaren in de omgang met de pachters die op het landgoed wonen.

Maar zwaarder nog weegt de voortdurende kritiek van haar schoonvader die bij hen inwoont.Dan keert Jamie, de lievelingsbroer van haar man, terug uit de oorlog, en begint de controle haar langzamerhand te ontglippen. Jamie zoekt aansluiting bij de oudste zoon van de pachters – ook hij vocht in de oorlog, maar hij is zwart…

De onwaarschijnlijke vriendschap tussen de strijdmakkers drijft deze krachtige roman uiteindelijk naar zijn onverbiddelijke einde. ‘Een meesterlijke vertelling met goed uitgediepte hoofdpersonen, die te maken krijgen met racisme en oorlogstrauma’s.

‘Ik wil meer van Hillary Jordan lezen!‘ – Jaap Dillen, Boekhandel Novita ‘Wat een prachtig roman! Ademloos gelezen.‘ – Marina Lanting, Boekhandel Roodbeen ‘Schitterend. Een prachtig en aangrijpend boek.’ – Joop Osinga, Boekhandel Osinga

Hillary Jordan ontving met haar debuutroman ‘Een tijd om te oogsten’ de Bellwether Prize uit handen van Barbara Kingsolver, die het boek hoge waardering gaf. Het werd een internationaal succes en is inmiddels in zes talen vertaald. www.hillaryjordan.com.

Extra informatie

Auteur

Uitgever

ISBN

9789023954163

Pagina's

312

Verschijningsdatum

01-02-2018

Groepscode

74

Categorieën: , , Tag:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tijd om te oogsten” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *