Zwerfster voor God

Boom, Corrie ten

(1 klantbeoordeling)
  • 30 dagen bedenktijd
  • €2,95 verzendkosten. Boven de €29 gratis verzending.
  • Betaal veilig met iDeal
  • Met je aankoop steun je de missie van Stichting De Fakkel
  • Vragen? Mail naar verkoop@fakkel.nl
Verwachte levertijd: 1-3 werkdagen

14,95

Beschrijving

Zwerfster voor God

Met nauwelijks bij haar leeftijd passende energie reisde zij de wereld rond. Zij heeft in meer dan zestig landen en in de meest uiteenlopende situaties over de liefde van God en de opstandingskracht van Jezus Christus verteld. Zij was al over de vijftig, toen zij haar missie begon.

Omdat ze een schuilplaats bood aan de Joden, kwam ze tijdens de Tweede Wereldoorlog in een concentratiekamp terecht. Ze beloofde de Heer de rest van haar bestaan in zijn dienst te stellen, als ze het kamp zou overleven. Ze hield zich aan die belofte en werd een ‘Zwerfster voor God’. In meer dan zestig landen heeft ze mensen verteld over de liefde van God en de opstandingskracht van Jezus Christus.
Dit boek geeft een indruk van de bijzondere taak die God haar had gegeven. Zij vertelt over mensen in uiteenlopende situaties, wier leven veranderde door de lessen uit de Bijbel ter harte te nemen.

Op haar reizen bracht zij troost, hoop en nieuw perspectief in het leven van duizenden.
Op een dag ontmoette zij haar voormalig kampbewaker, die om vergeving vroeg. De Heer gaf haar de kracht hem vergevend de hand te reiken.

‘Zwerfster voor God’ is een vervolg op de bestseller ‘De Schuilplaats’.

Op haar verjaardag, 15 april 1983, is Corrie ten Boom overleden. Ze werd eenennegentig jaar oud.

Extra informatie

Gewicht 234 g
Auteur

Uitgever

ISBN

9789060672631

Pagina's

0

Verschijningsdatum

15-11-2018

Groepscode

40

Categorieën: ,

1 beoordeling voor Zwerfster voor God

  1. Gerda Adriaens

    In dit boek lees je niet alleen maar over haar volle vertrouwen in de Heer en haar reizen, maar ook hoe deze tot stand kwamen. De wonderen die er gebeurden, die zo vanzelfsprekend lijken door het simpele en toegankelijke taalgebruik, zijn op zijn minst indrukwekkend te noemen. Als je al in toeval zou geloven, hoeveel toeval kan een mens zijn leven hebben? Dit boek laat je inzien dat God de regie heeft en dat vertrouwen op Hem het beste is wat je kunt doen in je leven.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *