Contact


LET OP: De fysieke winkels en de webshop zijn zelfstandige ondernemingen. Voorraad, bestellingen en klanten van de webshop zijn niet bekend bij de fysieke winkels en visa versa. De webshop heeft geen direct telefoonnummer, we verzoeken je daarom een e-mail te sturen als je vragen hebt over je bestelling als deze in de webshop gedaan is.


Beste bezoeker,

Kun je net dat ene boek dat je zoekt niet vinden? Of heb je een vraag of het aantal artikelen dat je wilt bestellen ook echt op voorraad is? Wat je vraag ook is, mail ons gerust. Wij helpen je graag verder en denken met je mee.

Telefoonnummer:

Wij zijn een klein team bestaande uit vrijwilligers. Voor ons is het niet haalbaar om continue telefonisch bereikbaar te zijn.
Dit is dan ook de reden dat we niet direct telefonisch te benaderen zijn. Uiteraard zijn we via e-mail altijd te bereiken en geven we zo snel mogelijk antwoord op je vraag.

Mocht je van mening zijn dat je toch graag telefonisch contact wil dan kun je dit aangeven in een e-mail.

LET OP: De fysieke winkels en de webshop zijn zelfstandige ondernemingen. Voorraad, bestellingen en klanten van de webshop zijn niet bekend bij de fysieke winkels en visa versa.

De fysieke winkels kunnen je dus niet helpen met vragen betreffende bestellingen en andere zaken rondom de webshop.

Mail:
klantenservice@fakkel.nl

Extra info:
KvK-nummer: 72917717
IBAN: NL54 Rabo 0334062136