Afscheidsgeschenken

Afscheidsgeschenken voor scholen en kerken

Ben je op zoek naar  mooie en passende afscheidsgeschenken voor jouw leerlingen? Wij helpen je graag bij het maken van een keuze!

product afbeelding voor: Bijbel+ Bijbel in Gewone TaalEen passend cadeau

Soms is het einde van het schooljaar ook het einde van een periode. Voor de leerling breekt een nieuwe fase aan: de basisschool wordt ingeruild voor het voorgezet onderwijs, het voortgezet onderwijs voor een vervolgopleiding of de kinderkerk voor catechisatie. Bij zo’n belangrijk afscheid hoort een passend en waardevol cadeau.  Maar ja hoe vind je zo’n cadeau? Om je hierbij te helpen hebben we een selectie gemaakt van geschikte christelijke boeken en bijbels uit ons assortiment. We hebben een selectie voor verschillende doelgroepen: het basisonderwijs, het voortgezet onderwijs en de kinderkerk. In deze selectie vind je cadeau’s terug voor iedere leeftijd,  achtergrond en budget.

Basisschool afscheidsgeschenken

Kinderkerk afscheidsgeschenken

Voortgezet onderwijs afscheidsgeschenken

Meer informatie?

Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. Gewoon even binnenlopen in een van onze winkels kan natuurlijk ook. Je bent van harte welkom! Klik hier voor de contactgegevens van een winkel bij jou in de buurt.

Oja, bij grotere aantallen van een titel kunnen wij je ook nog eens een interessante korting aanbieden!