Alle dagen

Veer, Arie van der

  • 30 dagen bedenktijd
  • €2,95 verzendkosten. Boven de €29 gratis verzending.
  • Betaal veilig met iDeal
  • Met je aankoop steun je de missie van Stichting De Fakkel
  • Vragen? Mail naar verkoop@fakkel.nl
Verwachte levertijd: 1-3 werkdagen

22,95

Beschrijving

 

 

 

 

ALLE DAGEN.

Recensie Kerkblad voor het Noorden.

Ds. Arie van der Veer heeft weer een nieuw Bijbels dagboek geschreven met daarin 365 prachtige overdenkingen.  Met zijn ongedwongen stijl en persoonlijke toon laat hij in elke overdenking zien wat een bepaalde Bijbeltekst voor mensen van nu te zeggen heeft. Bij iedere overdenking zit een bemoedigend woord en een boodschap die er echt toe doet. De onderwerpen zijn heel verschillend, en geschikt voor alle tijden van het jaar. Wat opvalt is dat de stukjes soms heel persoonlijk zijn. Ds. Van der Veer schrijft in alledaagse taal, waarbij moeilijke woorden zoveel mogelijk zijn vermeden.Je kunt het dagboek lezen aan het begin of juist aan het einde van de dag, aan tafel, op de bank of in bed. Maar zoek je een meditatie bij een opening voor een kerkenraadsvergadering of kringbijeenkomst, dan is dit dagboek daarvoor ook bijzonder geschikt. Opvallend is dat in dit dagboek ook een aantal kindergebeden is opgenomen. Kortom, het is een dagboek voor iedereen. ‘Dit is mijn laatste dagboek’,  zo begint zijn voorwoord. Wat mij betreft: jammer, hij mag er nog wel een het licht doen zien.  Je kunt er anderen erg blij mee maken.

Pieter Sijtsma, Dokkum

Alle dagen – Bijbels dagboek

In Alle dagen – Bijbels dagboek heeft de bekendste dominee van Nederland opnieuw een prachtig Bijbels dagboek geschreven met 366 overdenkingen. Net als op de televisie weet hij in zijn teksten in dit boek in een paar zinnen hoorders en lezers te raken. Met zijn ongedwongen stijl en persoonlijke toon laat hij keer op keer heel aansprekend zien wat een bepaalde Bijbeltekst voor mensen van nu te zeggen heeft. Zo geeft hij voor elke dag van het jaar een bemoedigend woord en een boodschap die er echt toe doet.

Ook in dit dagboek is rekening gehouden met alle bijzondere momenten in het kerkelijk jaar. Het is behalve voor persoonlijk lezen en mediteren heel goed te gebruiken voor openingen van kerkelijke vergaderingen enz. Met behulp van een register op Bijbelteksten zijn specifieke overdenkingen te vinden.

Ds. Arie van der Veer (1942) was Christelijk Gereformeerd predikant in Nieuwe Pekela en Zwolle. Van 1990 tot 2008 was hij voorzitter van de Evangelische Omroep en in die jaren ook een tijdlang vice-voorzitter van de NOS. Hij presenteerde jarenlang tv-programma’s, waaronder’Nederland zingt’,’Nederland zingt op zondag’,’Goud wierook en mirre’en’De kapel’.
Van Arie van der Veers boeken zijn meer dan 100.000 exemplaren verkocht.

Extra informatie

Auteur

Uitgever

ISBN

9789051945218

Pagina's

768

Verschijningsdatum

15-12-2018

Groepscode

65

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Alle dagen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *