Verscheurde sluier

Gulshan, E.

  • 30 dagen bedenktijd
  • €2,95 verzendkosten. Boven de €29 gratis verzending.
  • Betaal veilig met iDeal
  • Met je aankoop steun je de missie van Stichting De Fakkel
  • Vragen? Mail naar verkoop@fakkel.nl
Verwachte levertijd: 1-3 werkdagen

12,50

Beschrijving

Verscheurde sluier

Gulshan Fatima zat gevangen in de strakke regels van de islamitische traditie. Door de bindende normen voor vrouwen en ook vanwege haar verlamming kwam ze nauwelijks buiten haar ouderlijk huis en de grote ommuurde tuin. Ze voelde zich gevangen, machteloos en verdrietig.
Deze jonge Pakistaanse vrouw verlangde hartstochtelijk naar vrijheid, gezondheid en waarheid. In de hoop dit alles te vinden – vooral genezing van haar verlamming – reisde ze met haar vader naar Engeland en later naar Mekka, maar er kwam geen verbetering in haar toestand.
Gulshan bestudeerde met grote ijver de Koran, in de hoop daardoor genezing van Allah te ontvangen. In het heilig boek las ze ook over de profeeet Jezus die zieken kon genezen. Steeds vaker en met toenemende intensiteit bad ze tot Hem om genezing. Na drie jaar bidden verscheen Hij inneens in haar kamer en genas haar.
Sinds die tijd dient zij Jezus met volle overgave. Ze ontving een nieuwe naam – Gulshan Esther – en kon niet zwijgen over de goedheid van de Heer die haar had genezen. Dit tot woede van haar broers, die eisten dat ze Mohammed de eer voor haar genezing zou geven.

Extra informatie

Gewicht 245 g
Auteur

Uitgever

ISBN

9789060673799

Pagina's

0

Verschijningsdatum

04-12-2018

Groepscode

40

Categorieën: ,