Op toonhoogte (muziekeditie)

HGJB

  • 30 dagen bedenktijd
  • €2,95 verzendkosten. Boven de €29 gratis verzending.
  • Betaal veilig met iDeal
  • Met je aankoop steun je de missie van Stichting De Fakkel
  • Vragen? Mail naar verkoop@fakkel.nl
Verwachte levertijd: 1-3 werkdagen

45,00

Beschrijving

Op toonhoogte (muziekeditie)

Op toonhoogte (muziekeditie). De bekende en succesvolle HGJB-liederenbundel’Op Toonhoogte’is volledig herzien. De nieuwe editie bevat ruim honderd liederen meer dan de vorige uitgave. Het muziekboek’ Op Toonhoogte’ is een eenstemmige muziekeditie met (gitaar)akkoorden voor de begeleiding met een aantal basisinstrumenten.

Het brede aanbod van liederen uit verschillende tradities maakt deze bundel zeer geschikt voor het jeugdwerk, maar ook voor andere ontmoetingen en kringen in de gemeente.’Op Toonhoogte'(editie 2015) bevat o.a. psalmen, Psalmen voor Nu, gezangen, Opwekkingsliederen en liederen van Sela. Ook is er een ruime selectie van kinderliederen uit allerlei bronnen, waaronder Elly&Rikkert,’Alles wordt nieuw’en’Opwekking voor kids’.

Naast deze muziekeditie is ook een teksteditie verschenen.De HGJB is een landelijke jongerenorganisatie in de Protestantse Kerk van Nederland. Ze organiseert activiteiten voor jongeren, ontwikkelt materialen voor jeugdwerk en catechese, en adviseert plaatselijke gemeenten bij het opzetten van goed jeugdwerk.

Extra informatie

Gewicht 1089 g
Auteur

Uitgever

ISBN

9789023970231

Pagina's

640

Verschijningsdatum

11-03-2015

Groepscode

59