Sidney chambers en de schaduw van de doo

Runcie, James

  • 30 dagen bedenktijd
  • €2,95 verzendkosten. Boven de €29 gratis verzending.
  • Betaal veilig met iDeal
  • Met je aankoop steun je de missie van Stichting De Fakkel
  • Vragen? Mail naar verkoop@fakkel.nl
Verwachte levertijd: 1-3 werkdagen

22,99

Beschrijving

‘Sidney Chambers en de schaduw van de dood’ van James Runcie is het eerste deel in de reeks waarop de populaire BBC-serie Grantchester is gebaseerd.

 

Het zijn de jaren vijftig in het lieflijke dorpje Grantchester. De sympathieke predikant Sydney Chambers staat bij nacht en ontij klaar voor iedereen die zijn hulp nodig heeft, ook al gaat hij daarbij soms aan zichzelf voorbij. In zijn vrije tijd helpt hij zijn vriend, inspecteur Geordie Keating, bij het oplossen van moordzaken.

 

Als predikant heeft Sidney namelijk een belangrijk voordeel ten opzichte van zijn kameraad bij de recherche: toegang tot de huizen en harten van de inwoners van Grantchester. Mensen hebben de neiging om dingen aan hem op te biechten. En al zit de doorgewinterde inspecteur Keating niet altijd te wachten op de heldere inzichten van dominee Chambers, langzaam maar zeker wordt zijn gezelschap toch onmisbaar.

 

In dit eerste deel krijgen de heren te maken een vermeende zelfmoord, gestolen juwelen, een gevaarlijke kunstvervalsing en diverse onverklaarbare sterfgevallen…

Extra informatie

Auteur

ISBN

9789029732987

Pagina's

0

Verschijningsdatum

22-06-2022

Groepscode

75

Categorieën: , ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sidney chambers en de schaduw van de doo” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.