Worden wie ik écht ben

Eldredge, Stasi

  • 30 dagen bedenktijd
  • €1,95 verzendkosten. Boven de €20 gratis verzending.
  • Betaal met iDeal, achteraf via factuur of Boekenbon
  • Met je aankoop steun je de missie van Stichting De Fakkel
  • Vragen? Bel 058-266 6920 of mail naar [email protected]
Verwachte levertijd: 1-3 werkdagen

18,50

Beschrijving

Worden wie ikécht ben is misschien wel het meest openhartige boek dat Stasi Eldredge tot nu toe heeft geschreven. In het boek schrijft ze over haar eigen worstelingen met overgewicht, haar zelfbeeld en haar verleden. Toch is het een hoopvol boek. Juist omdat het boek niet bouwt op het fundament dat het leven inons heeft gelegd, maar op het fundament van het Woord en de liefde van God.

Misschien worstel jij met dezelfde dingen. Misschien wil je dolgraag veranderen, maar heb je geen idee hoe je dat kunt bereiken. Stasi spoort je aan om je eigen gedachten los te laten. Je kunt jezelf immers niet genezen. En jezelf oppeppen tot je eindelijk tevreden bent met jezelf is niet de weg. Je hoeft het niet alleen te doen. God heeft dromen voor jouw leven en wil je helpen om te worden zoals jij bedoeld bent. Met hulp van God en door Zijn liefde, kun jij als vrouw worden wie jeécht bent en je bestemming bereiken. Het geheim? Hoe meer jij van Hem wordt, hoe meer jij jezelf wordt.

John en Stasi Eldredge hebben unieke inzichten in de bestemming die God voor mannen en vrouwen heeft. Zij schreven daarover bekende boeken als De ongetemde man, De fascinerende vrouw, Echte mannen en Ik heb je lief voor het leven (een huwelijksboek). Je zou Worden
wie ikécht ben het vervolg op De fascinerende vrouw kunnen noemen…

Extra informatie

Auteur

Uitgever

ISBN

9789059990494

Pagina's

264

Verschijningsdatum

26-04-2017

Groepscode

30

Categorieën: Tag:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Worden wie ik écht ben” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *