Wanhopig verzet

Thoene, B.

  • 30 dagen bedenktijd
  • €2,95 verzendkosten. Boven de €29 gratis verzending.
  • Betaal veilig met iDeal
  • Met je aankoop steun je de missie van Stichting De Fakkel
  • Vragen? Mail naar verkoop@fakkel.nl
Niet meer leverbaar

Beschrijving

in 1940 vlucht de beroemde Joodse concertvioliste Elisa Lindheim-Murphy met haar man uit Wenen naar Engeland om te ontsnappen aan de nazi’s. Maar ook in Engeland voelt ze zich niet veilig voor Hilters uitgebreide macht.
Elisa neemt een wanhopig, maar moedig besluit. Ze gaat een scheepstransport met Joodse kinderen naar Amerika begeleiden. Elisa hoopt dat zij en de kinderen daar eindelijk vrede en veiligheid kunnen vinden. Wanneer midden op de Atlantische Oceaan Duitse torpedo’s het schip tot zinken brengen, weet Elisa zich met een aantal vluchtelingen in veiligheid te brengen op de reddingsboten. Door de schaarste voorraden wordt de tocht voor hen een race tegen de klok.

Wanhopig verzet is het tweede deel van de Sion Dagboeken, een serie die zich afspeelt in de Tweede Wereldoorlog. Uit elk boek blijkt dat Gods liefde zelfs het sterkste kwaad overwint.

Bodie en Brock Thoene hebben al meer dan 50 boeken in het genre historische fictie uitgebracht. Ze wonnen een recordaantal prijzen. Samen schreven ze vele beroemde romans, waaronder de series Het verbond met Sion en De kronieken van Sion.

Extra informatie

Gewicht 382 g
Auteur

Uitgever

ISBN

9789085201977

Pagina's

400

Verschijningsdatum

16-11-2011

Groepscode

58