U (maar zo) alleen!

Wijma, Meinsje

Waardering 4.86 op 5 gebaseerd op 7 klantbeoordelingen
(7 klantbeoordelingen)
 • 30 dagen bedenktijd
 • €2,49 verzendkosten. Boven de €25 gratis verzending.
 • Betaal veilig met iDeal
 • Met je aankoop steun je de missie van Stichting De Fakkel
 • Vragen? Mail naar [email protected]
Verwachte levertijd: 1-3 werkdagen

14,95

Beschrijving

U (maar zo) ALLEEN!

U (maar zo) ALLEEN! is een uniek boek. Geschreven en doorleefd door Meinsje Wijma (1976), getrouwd en moeder van een dochter en een zoon. Ze heeft een PTSS (Post Traumatisch Stress Stoornis) waar ze meer en meer heling in mocht ontvangen.

Haar indrukwekkende schilderijen, geschilderd in doorwaakte nachten, weerspiegelen diepe gevoelens.

De haast filosofische vragen over lijden zijn invoelbaar en zal voor lezers die te maken hebben met iedere vorm van lijden herkenbaar zijn. Rauw, rouwend, verwond en verwonderd schrijft ze over hoop en wanhoop.

Zelf zegt ze over haar boek: “Het gaat over een zware, schijnbaar uitzichtloze periode in mijn leven, maar het gaat niet om mij. Dit boek gaat over Gods betrokkenheid bij ieder van ons. Hij biedt maatwerk. Dag aan dag draagt Hij ons, U (maar zo) ALLEEN! biedt die troost.”

.

Extra informatie

Auteur

Uitgever

ISBN

9789079859801

Pagina's

86

Verschijningsdatum

11-10-2018

Groepscode

40

7 beoordelingen voor U (maar zo) alleen!

 1. Waardering 5 uit 5

  Minke de Jong

  Ik heb het boek op voorhand mogen lezen en kan alleen maar zeggen dat het een heel uniek boek is waar mensen in gelijke situaties veel aan kunnen hebben. De combinatie van tekst en de prachtige schilderijen maken het boek tot een boek waarvan je geen tweede tegenkomt..

 2. Waardering 4 uit 5

  Jan A.Rinzema

  Ik ben heel geraakt door dit doorleefde boek. Tevens heb ik genoten van de prachtige schilderij-reproducties.

 3. Waardering 5 uit 5

  Cora van Dalen

  Wat een indringend, indrukwekkend en tevens hoopvol boek! Beeld en tekst vormen een geheel dat tot nadenken en bezinning stemt. De kleurrijke schilderijen en de geschreven woorden geven een heel persoonlijke inkijk in de ziel van deze schrijfster. Dit boek is een getuigenis van hoop in deze gebroken wereld, voor elk mens dat met lijden te maken heeft. God is trouw!

 4. Waardering 5 uit 5

  Jan Pieter van Dalen

  Het boek is doorleefd en kent veel diepe lagen. Echt vanuit het hart geschreven en dat merk je. De beelden geven de lezer houvast. Meinsje, bedankt voor dit openhartig boek!

 5. Waardering 5 uit 5

  Emily

  Dit boek maakte mij stil. Het is zo herkenbaar dat ik soms wel kon huilen – want het laat zien dat, hoewel zó alleen, je niet de enige bent. Juist op eenzame momenten verwacht ik het er nog vaak bij te pakken. Het boek is eerlijk en open, gevuld met wanhoop én hoop. Of zoals een van de schilderijen zegt: (sc)huilplaats.

 6. Waardering 5 uit 5

  Harmen Tjalsma

  Indrukwekkend boek over een eigen leven dat ten diepste wordt beleefd. Waar met herinneringen uit het rauwe verleden, in het heden, naar toekomst wordt gezocht. Waar in nachtelijke worstelingen treffende beschrijvingen bij kleurige schilderijen werden geboren. Waar hoop en wanhoop met elkaar blijven strijden om dichter bij Gods trouw te komen. Het doet mij denken aan Jakob bij de Jabbok. Een worsteling zonder opgeven totdat…. God zijn zegen geeft. Een zegen die hoop en vertrouwen geeft om de onbekende toekomst maar tegemoet te gaan.

 7. Waardering 5 uit 5

  Betty

  Meinsje, ik was gisteren bij je presentatie en ik heb je boek gelezen en de prachtige schilderijen bekeken! Wat bijzonder mooi en wat is God goed. Dankjewel dat je dit uitgegeven hebt, tot troost voor vele mensen! We vertellen het verder! Gods zegen op je verdere levenspad, waar Hij altijd bij is.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *