Johannes de Heer studio vol 2

Buis, Joke

  • 30 dagen bedenktijd
  • €2,95 verzendkosten. Boven de €29 gratis verzending.
  • Betaal veilig met iDeal
  • Met je aankoop steun je de missie van Stichting De Fakkel
  • Vragen? Mail naar verkoop@fakkel.nl
Verwachte levertijd: 1-3 werkdagen

15,00

Beschrijving

Johannes de Heer studio vol 2

Na het succes van het album “”de Johannes de Heer studio sessies”” kwam er veel vraag naar een tweede deel. De afgelopen tijd werkte Joke Buis daarom aan nieuwe. verfrissende bewerkingen van liederen uit de Johannes de Heer bundel.

Deze nieuwe uitvoeringen hebben. net als bij deel 1. de herkenbaarheid en het respect naar het verleden en tegelijkertijd een frisse. eigentijdse benadering. Bekende meezingers worden uitbundig en vol enthousiasme neergezet. De luisterliedjes vertolkt Joke ingetogen. met aandacht voor iedere noot. In februari 2016 zijn de opnames gestart met Joke’s eigen band. aangevuld door blazers en strijkers.

De liederen uit de Johannes de Heer-bundel spelen een grote rol in het leven van Joke. Als kind bezocht Joke een evangelische gemeente in Den Haag. waar deze liederen werden gezongen. Haar opa was daar organist.

Maar het is niet bij nostalgie gebleven. Deze liederen hebben Joke tijdens haar tienerjaren op een opmerkelijke manier gesteund. En tot op de dag van vandaag duiken deze teksten en melodieën geregeld op in haar hoofd en hart. In de zomer van 2013 was dit voor Joke aanleiding om het Johannes de Heer-project te starten.

Extra informatie

Auteur

Uitgever

ISBN

9789491839610

Pagina's

0

Verschijningsdatum

08-09-2016

Groepscode

36