Groteletterboek tekst compl.(a4) (1-807)

Opwekking

  • 30 dagen bedenktijd
  • €2,95 verzendkosten. Boven de €29 gratis verzending.
  • Betaal veilig met iDeal
  • Met je aankoop steun je de missie van Stichting De Fakkel
  • Vragen? Mail naar verkoop@fakkel.nl
Verwachte levertijd: 1-3 werkdagen

20,95

Beschrijving

Opwekking Groteletterboek tekst compleet (1-807)

Alle teksten van de Opwekkingsliederen tot en met het jaar 2017 (1-807) op A4-formaat. Het grote letter formaat is speciaal voor mensen met een verminderd gezichtsvermogen. Daarnaast wordt het “Opwekking Groteletterboek tekst compleet (1-807)” veel gebruikt door zangleiders en praiseteams. De bundel wordt uitgegeven in een ringband. Ieder jaar is deze aan te vullen met de grote letter tekstaanvullingen.

Opwekkingsliederen

De Opwekkingsliederen zijn door de jaren heen een begrip geworden in christelijk Nederland. Inmiddels is er een grote verscheidenheid aan liederen verzameld die in de zondagse samenkomst en tijdens andere activiteiten in gemeenten en kerken gezongen worden. Voor muzikanten en zangers worden de liederen uitgegeven in muziekboeken; daarnaast zijn er cd’s verkrijgbaar. Onder de naam OPS-PRO zijn de teksten van alle Opwekkingsliederen op cd-rom beschikbaar voor gebruik in de gemeente.

Ieder jaar met Pinksteren wordt er een serie nieuwe Opwekkingsliederen uitgebracht, bestaande uit nieuwe Nederlandstalige liederen en vertaalde liederen die wereldwijd gezongen worden. Zo willen stichting Opwekking openstaan voor nieuwe en creatieve manieren om God te aanbidden. Tijdens het jaarlijkse Zangfestijn worden de liederen opgenomen met een enthousiast publiek. De opnames worden live ingezongen tijdens een aantal aanbiddingsconcerten onder leiding van Elisa Krijgsman, Marcel en Lydia Zimmer en Talitha Nawijn.

Extra informatie

Auteur

ISBN

9789059694088

Pagina's

0

Verschijningsdatum

02-06-2017

Groepscode

59