Hart van Pasen 2015 – Het Vlindercircus

Film

  • 30 dagen bedenktijd
  • €2,95 verzendkosten. Boven de €29 gratis verzending.
  • Betaal veilig met iDeal
  • Met je aankoop steun je de missie van Stichting De Fakkel
  • Vragen? Mail naar verkoop@fakkel.nl
Niet meer leverbaar

Beschrijving

De film Het Vlindercircus

Pasen. Dan denk je aan Jezus. Aan lijden. dood. liefde en opstanding. Het verhaal is bekend. Maar heb je het weleens echt beleefd? Werkelijk ervaren? ‘Hart van Pasen’ biedt nieuwe manieren om de betekenis van dit feest voor het eerst of opnieuw te doorleven. Kijk de film ‘Het Vlindercircus’ en beleef online wat het met jou en met Pasen te maken heeft. Het project is geïllustreerd door kunstenares Wilma Veen. De tekst op de website is van media-innovator Wouter van der Toorn.

Tijden de Grote Depressie met Het Vlindercircus het land door

Tijdens de Grote Depressie in het Amerika van de jaren 30 trekt circusleider Mendez met het Vlindercircus het land door om de mensen wat afleiding te bezorgen. Onderweg stuit hij op Will. een man zonder armen en benen. die als entertainment dient in een zogenaamde ‘freakshow’.

Will is diepongelukkig en besluit stiekem mee te reizen met het circus van Mendez om zo te ontsnappen aan een leven als attractie. Hij raakt bevriend met de mensen die voor Mendez werken en ontdekt dat zij allemaal een geschiedenis hebben maar van Mendez een nieuwe kans kregen. Ook Will ontdekt dat hij mag zijn wie hij is en hij groeit uit tot een inspiratiebron voor anderen. De rol van Will wordt vertolkt door Nick Vujicic.

Extra informatie

Auteur

ISBN

9789491001949

Pagina's

0

Verschijningsdatum

28-01-2015

Groepscode

34

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hart van Pasen 2015 – Het Vlindercircus” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *