The Case for Christ (speelfilm)

Hart van Kerst 2017

  • 30 dagen bedenktijd
  • €1,95 verzendkosten. Boven de €20 gratis verzending.
  • Betaal met iDeal, achteraf via factuur of Boekenbon
  • Met je aankoop steun je de missie van Stichting De Fakkel
  • Vragen? Bel 058-266 6920 of mail naar [email protected]
Verwachte levertijd: 1-3 werkdagen

2,99

Beschrijving

The Case for Christ

The Case for Christ. Journalist Lee Strobel is precies dáár op de carrièreladder waar hij wil zijn: aan de top. Met zijn onderzoeksjournalistiek wint hij de nodige prijzen en het bezorgt hem ook nog eens zijn promotie tot rechtbankverslaggever bij de prestigieuze Chicago Tribune. Maar thuis lopen de zaken wat minder goed. Lee’s vrouw Leslie komt tot geloof en dat gaat in tegen alles waar Lee – als overtuigd atheïst – in gelooft of juist niet gelooft.

Met zijn ervaring als rechtbankjournalist die altijd op zoek is naar de feiten, begint hij aan een zoektocht naar de waarheid die het christendom claimt te bezitten. Op die manier hoopt hij zijn wankelende huwelijk te redden. Eenmaal bezig met het grootste verhaal uit zijn carrière, wordt hij geconfronteerd met onverwachte resultaten die zijn leven totaal op z’n kop zetten.

Alles wat hij ooit voor waarheid gehouden heeft, blijkt niet langer overeind te staan. Gebaseerd op de bekroonde gelijknamige bestseller van Lee Strobel, in Nederland uitgegeven onder de titel Bewijs Genoeg. Geregisseerd door Jon Gunn, met Mike Vogel, Erika Christensen en Faye Dunaway.

– Dé christelijke bioscoophit wereldwijd!
– Topspeelfilm van de makers van God’s Not Dead
– Grootste Hart van Kerst Campagne ooit
– Bewijs van Jezus’ geboorte, leven en impact

HET KERSTCADEAU VAN 2017 VOOR JEZELF OF VOOR EEN ANDER! Koop dus enkele exemplaren en deel ze uit aan buren, vrienden, collega’s en familie. Dit product wordt verkocht tegen de kostprijs om u de kans te bieden ‘het verhaal van kerst’ zoveel mogelijk uit te delen aan anderen. Ook voor kerken is dit een unieke kans om in de donkere kerstdagen het evangelie van Jezus Christus door een aansprekende speelfilm uit de delen aan anderen!

Extra informatie

Auteur

Uitgever

ISBN

9789492189752

Pagina's

0

Verschijningsdatum

30-10-2017

Groepscode

33

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “The Case for Christ (speelfilm)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *