Toekomst vol muziek

Besten, Janny den

  • 30 dagen bedenktijd
  • €2,95 verzendkosten. Boven de €29 gratis verzending.
  • Betaal veilig met iDeal
  • Met je aankoop steun je de missie van Stichting De Fakkel
  • Vragen? Mail naar verkoop@fakkel.nl
Verwachte levertijd: 1-3 werkdagen

17,95

Beschrijving

Dat Marjon violist was, lijkt iets uit een ver verleden. Het leven van haar en Michiel is nu ingesteld op de constante zorg voor Eva, hun ernstig meervoudig gehandicapte dochter. Marjon zet zich met hart en ziel in om Eva alles te geven wat ze nodig heeft, maar het valt haar zwaar dat ze te maken krijgt met zo veel beperkingen. Alles lijkt altijd om Eva te draaien. Ook Michiel en hun zoon Bart hebben het hier moeilijk mee.
Wanneer Eva vaker epilepsieaanvallen krijgt en soms ook agressieve buien, groeit de intensieve zorg Marjon eigenlijk boven het hoofd. Maar ze peinst er niet over om dat toe te geven. En al helemaal niet om de zorg voor Eva uit handen te geven. Ze weet zich immers tot deze taak geroepen. Dan zal God haar daarvoor toch ook de kracht geven?
Marjon en Michiel ploeteren verder. Tot het niet langer gaat. Marjon moet de strijd opgeven, maar ervaart juist dan meer rust en vrede dan ze ooit had kunnen denken.

Toekomst vol muziek laat zien wat het betekent om moeder te zijn van een meervoudig gehandicapt kind. Janny den Besten verdiepte zich intens in het leven van deze moeders, zowel de praktische als de psychische aspecten, en geeft in deze roman een onvergetelijk inkijkje in hun leven.

Extra informatie

Auteur

ISBN

9789402908862

Pagina's

0

Verschijningsdatum

16-10-2023

Groepscode

5

Categorieën: , Tag:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Toekomst vol muziek” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *