Love’s collection

film

  • 30 dagen bedenktijd
  • €2,95 verzendkosten. Boven de €29 gratis verzending.
  • Betaal veilig met iDeal
  • Met je aankoop steun je de missie van Stichting De Fakkel
  • Vragen? Mail naar verkoop@fakkel.nl
Verwachte levertijd: 1-3 werkdagen

17,99

Beschrijving

Liefde zoekt nieuwe wegen
Als Clark en zijn vriend betrokken raken bij een vechtpartij, moet hij als alternatief straf aan het werk op de boerderij van de gezusters Barlow. Een van hen, Ellen, heeft grote moeite met Clark. Als hij echter een ernstige hoofdwond oploopt, is zij degene die hem verzorgt en ontstaat er een bijzondere band. Dan verschijnt haar vroegere verloofde ten tonele… 

De sterke band van de liefde
Clarke, Ellen en hun dochter Missy zuchten onder een lening bij de bank die moet worden afbetaald. Om wat extra geld te verdienen, gaat Ellen in het dorp aan de slag als naaister. Maar dan slaat het noodlot toe: Ellen overlijd aan roodvonk. Verscheurd door verdriet doet Clark er alles aan zijn boerderij te redden en te zorgen voor zijn dochter.

Liefde leert wachten

Clark en Marty Davis genieten samen met hun kinderen van een gelukkig bestaan op de prairie. Als Clark een ernstig ongeluk krijgt, schiet vreemdeling Nate te hulp voor het werk op de boerderij. Dochter Missy voelt zich tot hem aangetrokken maar wordt ook het hof gemaakt door Grant Thomas, ingenieur bij de spoorwegen.

De liefde heeft soms veel tijd nodig

De pasgetrouwde Willie en Missy Lahaye vertrekken naar het Westen om een nieuw bestaan op te bouwen. Het leven op de ranch is zwaar en Missy mist haar familie, zeker als blijkt dat ze zwanger is. Als een paar bandieten proberen alle bezittingen te roven, moet Missy er alles aan doen haar gezin te redden.

Extra informatie

Auteur

Uitgever

ISBN

9789492189097

Pagina's

0

Verschijningsdatum

03-09-2015

Groepscode

52