Transformations 1&2

Documentaire

  • 30 dagen bedenktijd
  • €2,95 verzendkosten. Boven de €29 gratis verzending.
  • Betaal veilig met iDeal
  • Met je aankoop steun je de missie van Stichting De Fakkel
  • Vragen? Mail naar verkoop@fakkel.nl
Niet meer leverbaar

Beschrijving

Stel je voor: Een buurt waar 92 procent van de bevolking Jezus kent; waar de gevangenissen gesloten zijn wegens gebrek aan criminaliteit; waar de agrarische productiviteit spectaculair is gestegen.
Stel je voor: Een voetbalstadion dat vier keer per jaar compleet gevuld is met christenen die nachten van gebed houden; waar een drugskartel, dat miljarden dollars omzet, opgerold wordt.
Stel je voor: Een stad waar kroegen zijn verbouwd tot kerken; waar complete families in Jezus gaan geloven.
Stel je dit alles niet alleen voor: Geloof het! Reis mee met presentator George Otis Jr. naar vier steden in drie continenten die compleet veranderd zijn, leer hoe de kracht van gebed ook
jouw buurt kan veranderen. Volk van God sta op! Dat is de boodschap van deze dvd naar de kerken in Nederland, om verantwoordelijkheid te nemen voor het welzijn van haar dorpen en steden. 

Deel 2 van de Transformations-DVD is een dynamische documentaire over geestelijke doorbraken in onze tijd. Presentator George Otis Jr. neemt je mee op een reis langs drie landen: 

– De Hebriden, Schotland – Wat begon met een handjevol biddende christenen, zette een hele eilandengroep in vuur en vlam.
– Inuits in Noord-Canada – Dronkenschap, zelfmoord en seksuele immoraliteit hielden de verafgelegen Inuit-dorpen in het barre noorden van Canada in hun greep.
De transformatie die volgde is met geen pen te beschrijven. 

Oeganda, Afrika – Een land dat jarenlang leed onder de nietsontziende terreur van Idi Amin, maakt een ware opwekking mee. De president heeft het land officieel aan Jezus opgedragen,
het aantal Aidspatiënten daalt en de ministerraad bestaat voor een groot deel uit wedergeboren christenen.
 

Extra informatie

Auteur

ISBN

9789058110602

Pagina's

0

Verschijningsdatum

15-11-2018

Groepscode

48