Zij zullen boze geesten uitdrijven

Prince, Derek

  • 30 dagen bedenktijd
  • €2,95 verzendkosten. Boven de €29 gratis verzending.
  • Betaal veilig met iDeal
  • Met je aankoop steun je de missie van Stichting De Fakkel
  • Vragen? Mail naar verkoop@fakkel.nl
Verwachte levertijd: 1-3 werkdagen

17,00

Beschrijving

– Wat zijn demonen?
– Hoe krijgen ze toegang tot een mensenleven?
– Hebben christenen bevrijding van demonen nodig? 

Deze en vele andere vragen behandelt Derek Prince direct vanuit de Bijbel. Heeft u zich ooit gerealiseerd dat, als u blijft aanlopen tegen problemen die maar niet lijken te verwijnen, dit misschien het werk van demonen kan zijn? Of heeft u dit gezien in levens van anderen en wilt u hen helpen? 

In dit praktische handboek over bevrijding vertelt Derek Prince over zijn eigen worsteling met demonen, en over het onbegrip dat er vaak is rond de bediening van bevrijding. Vanuit meer dan dertig jaar ervaring biedt hij nuchter advies over het ontvangen van bevrijding en over bevrijdingsgebed voor anderen. Verder beschrijft hij nauwkeurig hoe demonen binnenkomen in een mensenleven en wat hun karakteristieke activiteiten zijn. Vervolgens leidt hij in negen stappen naar bevrijding en geeft instructie om de herwonnen vrijheid vast te houden. 

De auteur zegt: ‘Jezus stuurde nooit iemand uit om het Evangelie te prediken, zonder hen speciale instructie en toerusting te geven, om in actie te komen tegen het werk van demonen, zoals Hij Zelf.. Als dat vandaag al niet meer het geval is, wie is er dan verandert?’ vraagt Derek Prince zich af. ‘Jezus? De Demonen? Of de Kerk?’

Extra informatie

Auteur

Uitgever

ISBN

9789075185188

Pagina's

280

Verschijningsdatum

09-08-1998

Groepscode

12

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zij zullen boze geesten uitdrijven” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *