Verbonden in Christus

Groot, Ds. K.H. de

  • 30 dagen bedenktijd
  • €2,95 verzendkosten. Boven de €29 gratis verzending.
  • Betaal veilig met iDeal
  • Met je aankoop steun je de missie van Stichting De Fakkel
  • Vragen? Mail naar verkoop@fakkel.nl
Niet meer leverbaar

Beschrijving

Verbonden in Christus

Alles in het leven van een christen heeft te maken met zijn positie in Christus. Een christen is ‘in Christus’, innig aan hem verbonden en in hem actief. Over de betekenis van die diepe verbondenheid van gelovigen met Christus gaat dit boek.

De auteur plaatst deze kern van het christelijk geloof in de context van de Bijbelse lijn van het spreken over het verbond. Net zoals de Heer zich onder het oude verbond al aan zijn volk had verbonden, is God nu nog liefdevol verbonden met zijn volk, zijn kinderen. Wie zoek naar verdieping over dit thema, kan dit boek gebruiken voor persoonlijke bezinning en gezamenlijke Bijbelstudie.

Ds. K.H. de Groot (1932) was predikant van de Gereformeerde Kerk vrijgemaakt in Winterswijk en Nederlands Gereformeerd predikant in IJsselmuiden-Grafhorst, Amstelveen en Bunschoten-Spakenburg. De Groot was docent Oude Testament en Hebreeuws aan de Pastorale Leergangen in Rotterdam en Zwolle. Ook was hij vele jaren docent Oude Testament, Hebreeuws en Aramees aan het Nederlands Gereformeerd Seminarie.

Extra informatie

Auteur

Uitgever

ISBN

9789463690157

Pagina's

192

Verschijningsdatum

20-12-2018

Groepscode

12

Categorieën: ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Verbonden in Christus” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *