Derde doelwit

Rosenberg, Joel C.

  • 30 dagen bedenktijd
  • €2,95 verzendkosten. Boven de €29 gratis verzending.
  • Betaal veilig met iDeal
  • Met je aankoop steun je de missie van Stichting De Fakkel
  • Vragen? Mail naar [email protected]
Dit artikel wordt opnieuw gedrukt. Zodra het artikel weer op voorraad is, is deze weer te bestellen in onze webshop.

Uitverkocht

Beschrijving

HET DERDE DOELWIT.

Recensie Kerkblad voor het Noorden.

De auteur is een voormalig veiligheidsadviseur van Netanyahu. Hij schrijft over de spanningen in het Midden-Oosten. Vanuit de belevingswereld van een journalist die in het heden leeft en een ontmoeting zal hebben met één van de kopstukken van het terrorisme. De schrijver weet de spanning goed op te bouwen, zonder te vallen in de valkuil van teveel of te gedetailleerd, te gecompliceerd te vertellen. Voor de lezer van een spannend boek zeker een aanrader!

Hoogeveen, Nynke Sikkema

 

 

J.B. Collins is een buitenlandcorrespondent voor The New York Times. Als hij hoort dat ISIS, een splintergroepering van Al-Qaida, in Syrië chemische wapens heeft, weet hij direct één ding zeker: dit verhaal moet hij koste wat het kost volgen. Bezit de leider van de jihadistische groepering deze wapens inderdaad? Zo ja: wat is het doelwit? Amerika? Israël? Of is er een derde doelwit?
De Amerikaanse president staat op het punt het Midden-Oosten te bezoeken, maar in deze gespannen tijden is dat een vrijwel zekere aanleiding tot een escalatie van conflicten. Kan Collins zijn invloed aanwenden voordat het te laat is? Of zullen de terroristen erin slagen talloze mensen te doden tijdens een aanval op het derde doelwit?

Extra informatie

Gewicht 655 g
Auteur

ISBN

9789023994886

Pagina's

432

Groepscode

75

Categorieën: , , Tag: