Tussen plantages en magnolia’s

Musser, Elizabeth

  • 30 dagen bedenktijd
  • €2,95 verzendkosten. Boven de €29 gratis verzending.
  • Betaal veilig met iDeal
  • Met je aankoop steun je de missie van Stichting De Fakkel
  • Vragen? Mail naar [email protected]
Verwachte levertijd: 1-3 werkdagen

15,00

Beschrijving

Beleef de liefde in de turbulente tijd na de Amerikaanse Burgeroorlog, waarin vier vrouwen voor de belangrijkste keuze in hun leven staan. 

Elizabeth Musser – Liefde zonder voorbehoud
Emily heeft een groot geheim: ze is verliefd op de opzichter van de plantage van haar familie. Een andere man verklaart haar intussen de liefde en ze realiseert zich dat geheimen soms bewaard moeten blijven om je geliefden te beschermen.

Tamera Alexander – Dromen van thuis

Savannah heeft er alles voor over om nog eens terug te keren naar haar ouderlijk huis. Als de nieuwe eigenaar, Aidan, iemand zoekt om het huis op te knappen, grijpt ze haar kans. lukt het haar de doos vinden die haar vader er tijdens de oorlog verstopte? 

Dorothy Love – Oprecht van hart
Abigail weet wat er van haar wordt verwacht: trouwen met haar verre neef zodat de plantages van hun families worden verenigd. Maar haar hart behoort aan iemand anders toe. Een afschuwelijk ongeluk dwingt haar een keuze te maken. 

Shelley Gray – Hoop op herstel
Zeven jaar geleden werd Russel bedrogen door de twee belangrijkste vrouwen in zijn leven. Nu keert hij terug naar huis, maar is het niet al te laat om het bij te leggen met zijn moeder en het hart te winnen van zijn jeugdliefde?

Extra informatie

Gewicht 515 g
Auteur

Uitgever

ISBN

9789029724807

Pagina's

352

Verschijningsdatum

15-03-2016

Groepscode

74

Categorieën: , ,