Boomgaard

Austin, Lynn

  • 30 dagen bedenktijd
  • €2,95 verzendkosten. Boven de €29 gratis verzending.
  • Betaal veilig met iDeal
  • Met je aankoop steun je de missie van Stichting De Fakkel
  • Vragen? Mail naar verkoop@fakkel.nl
Verwachte levertijd: 1-3 werkdagen

26,99

Beschrijving

De Boomgaard

‘De Boomgaard’ van Lynn Austin is misschien wel de mooiste historische roman van deze bestsellerauteur en vertelt een aangrijpend verhaal over de kracht van een vrouw tijdens de crisis van begin jaren 30.

De jonge Eliza Wyatt staat voor een haast onmogelijke taak. Na de dood van haar man en schoonvader moet ze in haar eentje de grote fruitkwekerij van haar familie voortzetten, met alleen haar drie kinderen en een excentrieke tante om haar te helpen. Juist wanneer het werk en de schulden haar boven het hoofd dreigen te groeien, krijgt ze hulp van een vreemdeling genaamd Gabe Harper.

Maar is hij wel de man die hij zegt te zijn? Waarom is hij zo terughoudend als ze hem naar zijn verleden vraagt? En hoe kan het dat hij precies lijkt te weten wat er in het bedrijf moet gebeuren? Terwijl Eliza en Gabe steeds hechter worden, groeit bij Eliza de angst dat hij een geheim verbergt – en dat hij haar uiteindelijk alles zal afnemen wat haar zo dierbaar is.

‘De Boomgaard’ is het soort roman waar Lynn Austin beroemd mee is geworden: een ontroerend verhaal over familie en geheimen die zich niet laten wegdrukken.

Extra informatie

Auteur

Uitgever

ISBN

9789029727648

Pagina's

416

Verschijningsdatum

17-04-2018

Groepscode

74

Categorieën: , , Tag:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Boomgaard” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *