Meer dan ooit

Kingsbury, Karen

  • 30 dagen bedenktijd
  • €2,95 verzendkosten. Boven de €29 gratis verzending.
  • Betaal veilig met iDeal
  • Met je aankoop steun je de missie van Stichting De Fakkel
  • Vragen? Mail naar verkoop@fakkel.nl
Verwachte levertijd: 1-3 werkdagen

23,99

Beschrijving

De vijf volwassen kinderen van John en Elizabeth Baxter zoeken ieder hun weg in het leven. Maak kennis met Brooke, Kari, Ashley, Erin en Luke en hun ouders – je zult je op z’n minst in een van hen herkennen.  

Voor Ashley is het al heel lang duidelijk: zij is het zwarte schaap van de familie Baxter. Sinds ze zwanger en alleen terugkeerde na een kunstenaarsleven in Parijs, weet ze precies hoe de anderen haar zien: als een losgeslagen dochter en een onverantwoordelijke moeder. En dat beeld klopt nog ook. Maar wanneer Ashley een baantje krijgt in een verzorginshuis, raken de bewoners bij haar een gevoelige snaar en beseft ze dat ze belangrijke vragen niet meer kan ontlopen. Waarom lukt het haar niet een goede moeder te zijn voor Cole? Hoe komt het dat het geloof van haar ouders haar zo tegenstaat? En hoeveel geeft ze nou eigenlijk echt om brandweerman Landon, die altijd trouw op haar is blijven wachten – ook toen ze erop los leefde in Europa? 

Karen Kingsbury’s romans zijn ongekend populair. In deze serie combineert ze haar verteltalent met de ervaring van relatietherapeut Gary Smalley. Samen brengen zij de familie Baxter tot leven.

Extra informatie

Gewicht 535 g
Auteur

Uitgever

ISBN

9789029719612

Pagina's

430

Verschijningsdatum

13-11-2018

Groepscode

42