Vervulling

Thoene, B.

  • 30 dagen bedenktijd
  • €2,95 verzendkosten. Boven de €29 gratis verzending.
  • Betaal veilig met iDeal
  • Met je aankoop steun je de missie van Stichting De Fakkel
  • Vragen? Mail naar [email protected]
Verwachte levertijd: 1-3 werkdagen

15,00

Beschrijving

Josef en Maria zouden moeten genieten van hun leven als pasgetrouwd stel, maar heel Nazaret roddelt over de zwangerschap van Maria. Ondertussen worstelt Josef met zijn verantwoordelijkheid om de Zoon van God te beschermen. Is hij wel tegen die taak opgewassen? 

In Jeruzalem lopen de spanningen erg hoog op. Hanna, de profetes, voorspelt dat de Messias snel zal komen. Deze voorspelling drijft Herodes tot waanzin. Hij doet er alles aan om zijn macht te behouden. Als Zadok en zijn vrouw Rachel zich ontfermen over een stervende slaaf, vragen ze zich af of deze slaaf door God op hun pad is gekomen of dat het een vooropgezet plan is van de paranoide Herodes om hen te ontmaskeren. 

In het verre oosten bestuderen twee sterrenkundigen de hemel, ze zoeken naar veranderingen die wijzen op de vervulling van een honderd jaar oude profetie. Is dit het jaar dat dat zal gebeuren? 

De Anno Domini Kronieken vertellen over turbulente gebeurtenissen in Israel in de eerste eeuw. Vervulling is het vervolg op Eerste licht, Aangeraakt, Verblind en Uitverkoren

Anno Domini Kronieken, Boek 5: Vervulling

Extra informatie

Auteur

ISBN

9789043513333

Pagina's

0

Groepscode

73

Categorieën: , ,