Familie van Jezus

Kingsbury, Karen

  • 30 dagen bedenktijd
  • €2,95 verzendkosten. Boven de €29 gratis verzending.
  • Betaal veilig met iDeal
  • Met je aankoop steun je de missie van Stichting De Fakkel
  • Vragen? Mail naar [email protected]
Verwachte levertijd: 1-3 werkdagen

21,99

Beschrijving

De familie van Jezus allemaal een eigen verhaal

Jozef, Zacharias, Johannes de Doper, Jakobus, Elisabet en Maria- in deze roman vertellen zij, als de familie van Jezus, alle zes hun eigen verhaal. Aan de hand van Bijbelteksten, historische en theologische inzichten , geeft Karen Kingsbury hun een eigen stem. Beleef wat zij hebben beleefd en ervaar wat zij hebben ervaren.

Ervaar wat Zijn familie heeft ervaren

Voel Jozefs liefde voor zijn stiefzoon Jezus. Trek op met Zacharia, die in stilte God aanbidt en doet wat Hij opdraagt. Juich mee met Elisabet wanneer haar grootste wens in vervulling gaat. Luister naar Johannes de Doper, als hij het grote nieuws van Jezus’ komst vertelt. Verplaats je in Jakobus, die zijn twijfels heeft en Jezus’ grootheid ontkent totdat het te laat is of huil mee met Maria terwijl ze toekijkt hoe de wereld haar geliefde Zoon kruisigt.

Bijbelstudies voor kennis en uitdaging

Achter in deze roman zijn Bijbelstudies opgenomen – vijf persoonlijke studies en één groepstudie bij elk personage – zodat je niet alleen de mensen rondom Jezus beter leert kennen, maar ook zelf uitgedaagd wordt om dichter bij hem te komen.

‘De familie van Jezus’is het eerste deel in een serie waarin we kennismaken met Jezus’dierbaren. Inmiddels is ook deel twee verschenen: ’De vrienden van Jezus’. Deze boeken kunnen goed gebruikt en gelezen worden rondom de veertigdagentijd en daarbuiten.

Extra informatie

Gewicht 476 g
Auteur

ISBN

9789029723978

Pagina's

336

Groepscode

73