Bewaar ons

Petersheim, Jolina

  • 30 dagen bedenktijd
  • €2,95 verzendkosten. Boven de €29 gratis verzending.
  • Betaal veilig met iDeal
  • Met je aankoop steun je de missie van Stichting De Fakkel
  • Vragen? Mail naar verkoop@fakkel.nl
Niet meer leverbaar

Beschrijving

‘Bewaar ons’van Jolina Petersheim:’Een roman vol diepgang en tegelijk brandend van hoop. Een must read!’- Sarah McCoy, auteur van’De bakkersdochter’.

Als Leora Ebersole het kleine vliegtuig ziet neerstorten in haar mennonietengemeenschap, rent ze eropaf. Ze verzorgt de gewonde piloot, Moses, bij haar thuis en beseft al snel dat de crash werd veroorzaakt door de onverklaarbare stroomuitval die er ook voor zorgde dat een handvol vreemden met kapotte auto’s en telefoons strandde in de gemeenschap.

Maar niemand realiseert zich hoe drastisch het leven zal veranderen. De mennonieten worden gedwongen een verbond aan te gaan met de Englischers om zo niet alleen hun voedsel, maar ook hun eigen levens te beschermen. In de weken die volgen staan Leora, Moses en de gemeenschap voor beslissingen die ze nooit voor mogelijk hadden gehouden. Wie kunnen ze helpen en wie moeten ze aan hun lot overlaten? Als ze bedreigd worden, moet ieder voor zich de afweging maken hoever hij wil gaan om zijn principes en geloof vast te houden.

‘Een aangrijpend verhaal dat laat zien dat culturele verschillen verdwijnen als je op elkaar aangewezen bent.’- Francine Rivers, auteur van’Bevrijdende liefde’.

Extra informatie

Auteur

Uitgever

ISBN

9789029725736

Pagina's

320

Verschijningsdatum

11-10-2016

Groepscode

70

Categorieën: , ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bewaar ons” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *