China voor Christus

Lambert, T.

  • 30 dagen bedenktijd
  • €2,95 verzendkosten. Boven de €29 gratis verzending.
  • Betaal veilig met iDeal
  • Met je aankoop steun je de missie van Stichting De Fakkel
  • Vragen? Mail naar verkoop@fakkel.nl
Verwachte levertijd: 1-3 werkdagen

9,95

Beschrijving

CHINA
VOOR CHRISTUS
Onder Mao was het Christendom in China bijna uitgestorven. Nu zijn wij waarschijnlijk getuige van de grootste opwekking in de wereldgeschiedenis. Zelfs uit de offici statistieken van de Communistische Partij blijkt de ge weldige opkomst van de Chinese kerken!
Terwijl China zich voorbereidt om de wereld in 2008 op de Olympische Spelen in Beijing te verwelkomen, geeft Tony Lambert een actueel beeld van het Chinese Christendom en laat hij zien hoe de miljoenen Chinese christenen kunnen bijdragen aan de vorming en groei van de wereldwijde gemeente van Christus.
Tony Lambert heeft 40 jaar ervaring in het leren van de Chinese taal, werken in China en bezoeken van Chinese christenen in zowel de geregistreerde kerken als de vaak vervolgde,niet-geregistreerde huisgemeenten. Sinds 1982 heeft hij, aanvankelijk in samenwerking met de Britse ambassade in Beijing, gewerkt als Director of China Research van OMF International. Hij woont nu in Groot-Brittanni br>Niemand mag deze eyeopener met veel recente informatie ongelezen laten.
Drs. Wout van Laar, Directeur Nederlandse Zendingsraad
Elke christen die een hart voor Gods wereldwijde werk heeft, kan niet om dit boek heen!
Dit boek kun je alleen met verwondering en dankbaarheid lezen.
Drs. Jaap Haasnoot, Evangelische Zendings Alliantie
Wat een indrukwekkend boek! Niet alleen vanwege de cijfers, maar vooral omdat Tony Lambert ons uitgebreid vertelt over wat God nu in China doet.
Ds. Wijgert Teeuwissen, Directeur GZB
En de Heer voegde dagelijks toe… Het is alsof de gebeurtenissen die Lukas in Handelingen beschrijft, zich nu in China herhalen!
Ir. Willem van Dis, Directeur OMF International (NL)

Extra informatie

Auteur

Uitgever

ISBN

9789033818356

Pagina's

0

Verschijningsdatum

22-09-2006

Groepscode

40

Leverancier

Categorieën

,

Categorieën: ,