Ouderling in de praktijk

Giessen, Jaap van der

  • 30 dagen bedenktijd
  • €2,95 verzendkosten. Boven de €29 gratis verzending.
  • Betaal veilig met iDeal
  • Met je aankoop steun je de missie van Stichting De Fakkel
  • Vragen? Mail naar verkoop@fakkel.nl
Niet meer leverbaar

Uitverkocht

Beschrijving

Wat boeit je in het bezoekwerk? Wat doe je als de gastpredikant niet komt opdagen? Hoe laat je je inspireren voor je taak? Allerlei aspecten van het ouderling-zijn worden in deze bundel belicht door ambtsdragers vanuit het hele land. Leerzaam en leuk om er je eigen bevindingen aan te spiegelen.

In dit boek komen ruim twintig ouderlingen uit diverse kerkverbanden aan het woord. Aan de hand van 10 thema’s delen ze hun verhalen en ervaringen in het kerkenwerk. Het gaat bijvoorbeeld over huisbezoeken, vergaderwerk en de samenwerking met andere pastoraal werkers in de kerk. Aan bod komt ook wat energie vraagt of juist geeft en hoe je zelf gevoed wordt. Stuk voor stuk eerlijke verhalen om je te bemoedigen.’Ouderling in de praktijk’is hiermee een leerzaam handboek vol tips en adviezen. Een must voor elke ouderling die zich graag laat inspireren!

Jaap van der Giessen (1963) werkt als gemeenteadviseur in dienst van de Protestantse Kerk; toerusting van ouderlingen is een van zijn taken. Hij is ambtsdrager geweest in Amersfoort en Zoetermeer.
Samuel Visser (1974) was diaken en is nu ouderling in de Samenwerkingsgemeente Rehoboth (de Christelijke Gereformeerde Kerk en Gereformeerde Kerk (vrijgemaakt) van Woerden). In het dagelijks leven werkt hij als communicatieadviseur.

Extra informatie

Auteur

Uitgever

ISBN

9789023970460

Pagina's

224

Verschijningsdatum

31-12-2015

Groepscode

20

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ouderling in de praktijk” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.