Mooie mensen

  • 30 dagen bedenktijd
  • €2,95 verzendkosten. Boven de €29 gratis verzending.
  • Betaal veilig met iDeal
  • Met je aankoop steun je de missie van Stichting De Fakkel
  • Vragen? Mail naar verkoop@fakkel.nl
Verwachte levertijd: 1-3 werkdagen

4,95

Beschrijving

Hoe kunnen we jongeren in deze tijd bereiken met het evangelie en hen betrekken bij de kerk?  

Die vraag staat centraal in Mooie mensen.
In deel 1 vertellen negen jeugdwerkers hun verhaal. Hoewel ze in heel verschillende situaties werken, hebben ze één ding gemeen: het zijn stuk voor stuk mooie mensen die met hart en ziel investeren in de levens van jongeren. Zij laten zien hoe je zó kunt investeren dat je jeugdwerk sterk wordt. Want sterk jeugdwerk wérkt. 

In deel 2 geven acht deskundigen uit diverse achtergronden hun analyse van de situatie van
het christelijke jeugdwerk in Nederland. Niet alleen de kerkelijke breedte, ook het scala aan invalshoeken maakt hun bijdragen boeiend en uitdagend voor de kerk. 

Wie de uitdaging op wil pakken en aan de slag wil, vindt in deel 3 een schat aan informatie over het werkveld. Thematisch gerangschikt staan hier alle mogelijke activiteiten, materialen, werkvormen e.d. die kerken en christelijke organisaties in Nederland aanbieden. 

Plaatselijke kerken en groepen kunnen er gebruik van maken om te bouwen aan sterk jeugdwerk. Dit inspirerende boek laat zien wat de kerk voor jongeren kan betekenen. Het geeft zicht op een hoopvolle toekomst, want jongeren zijn mooie mensen!
 

Initiatiefnemer en projectleider van Mooie mensen is Sabine van der Heijden. Sabine is coördinator van de Christelijke Jongerenwerkersopleiding aan de Wittenberg en docent jeugdwerk aan de Evangelische Theologische Hogeschool (onderdeel van de Christelijke Hogeschool Ede). Ze werkte 15 jaar voor Youth for Christ en schreef o.a. Re:visie, het geheim van succesvol jeugdwerk vanuit de kerk en Het Mysterie tussen God en jou. 

Extra informatie

Gewicht 309 g
Uitgever

ISBN

9789080758681

Pagina's

224

Verschijningsdatum

27-09-2018

Groepscode

20