Handboek voor jeugdleiders + cd

Maliepaard, a.

  • 30 dagen bedenktijd
  • €2,95 verzendkosten. Boven de €29 gratis verzending.
  • Betaal veilig met iDeal
  • Met je aankoop steun je de missie van Stichting De Fakkel
  • Vragen? Mail naar verkoop@fakkel.nl
Verwachte levertijd: 1-3 werkdagen

17,40

Beschrijving

Eindelijk, een handboek voor iedere jeugdleider in de gemeente! Dit boek helpt je te groeien in je contact met jongeren en geeft praktische handvatten bij het voorbereiden van de avonden die je voor je tieners organiseert. Je zult er met frisse energie en nieuwe ideeën tegenaan kunnen. 

Het handboek is geschreven door André Maliepaard, Henrike de Gier en Corien Rietberg. Zij zijn alle drie actief binnen het christelijk jeugdwerk en hebben veel ervaring in het trainen van jeugdleiders. Uitgangspunt voor hen is dat je vanuit je eigen relatie met God een relatie opbouwt met de jongeren. Zo ben je een leider die hen inspireert en aan het denken zet. Zo kunnen zij werkelijk groeien in hun geloof. 

Het handboek staat vol praktische tips. Je vindt er talloze werkvormen, ideeën voor gebed, tips om orde te houden en handvatten voor een goed gesprek. Het boek is geschikt voor elke vorm van jeugdwerk, catechese, clubwerk, diaconale projecten, pastoraat en jongerenbijbelkring. 

Je kunt dit boek van a tot z lezen, maar het er ook regelmatig bijpakken als naslagwerk. Achter in het boek vind je een cd waarop alles (in het kort) nog eens verteld wordt. 

‘Het is een boek geworden waar de passie voor jongeren en God vanaf spat. De auteurs zijn geknipt voor hun werk, dat kan niet anders. Met dit handboek in de buurt jij ook!’ – Vincenza La Porta

Extra informatie

Gewicht 352 g
Auteur

Uitgever

ISBN

9789058815897

Pagina's

168

Verschijningsdatum

23-11-2022

Groepscode

20

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Handboek voor jeugdleiders + cd” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *