Bouwen aan een aanstekelijke kerk

Mittelberg, Mark

  • 30 dagen bedenktijd
  • €2,95 verzendkosten. Boven de €29 gratis verzending.
  • Betaal veilig met iDeal
  • Met je aankoop steun je de missie van Stichting De Fakkel
  • Vragen? Mail naar verkoop@fakkel.nl
Verwachte levertijd: 1-3 werkdagen

5,00

Beschrijving

Bouwen aan een aanstekelijke kerk

Evangelisatie, het zendingsbevel, de grote opdracht… Kerken en gemeenten, predikanten en voorgangers weten dat ze er iets aan moeten doen, maar het lukt vaak niet. Ja, er zijn altijd wel een paar enthousiastelingen die een visie voor evangelisatie hebben, maar de gemeente als geheel? Die is niet altijd zo aanstekelijk dat zoekers erop afkomen om de woorden van Jezus te horen.
Maar… als aanstekelijke christenen hun gaven kwijt kunnen in een aanstekelijke gemeente, vormen zij een ijzersterke combinatie. Zoekers zullen zich welkom voelen, en christenen kunnen met een gerust hart hun vrienden uitnodigen. Er wordt een taal gesproken die buitenstaanders verstaan. En het evangelie van Jezus Christus wordt met vrijmoedigheid gebracht, zonder water in de wijn.
Mark Mittelberg vertelt in dit boek wat voor potentieel God in iedere gemeente heeft gelegd. Hij doorloopt met u een 6-fasenproces en laat u zien hoe uw kerk werkelijk aanstekelijk kan worden. Wensen en voornemens veranderen in gebundelde energie en diepe toewijding.

‘Een heerlijk handboek over evangelisatie door de plaatselijke gemeente… Je kunt dit boek niet lezen zonder warm te lopen voor de verbreiding van het Evangelie. Het is aanstekelijk.'(Rick Warren, auteur van Doelgerichte Gemeente)

Extra informatie

Gewicht 570 g
Auteur

Uitgever

ISBN

9789060674246

Pagina's

439

Verschijningsdatum

28-10-2004

Groepscode

20

Leverancier

Categorieën

,