Wonder van het kruis

Kamp, Wilkin van de

  • 30 dagen bedenktijd
  • €2,95 verzendkosten. Boven de €29 gratis verzending.
  • Betaal veilig met iDeal
  • Met je aankoop steun je de missie van Stichting De Fakkel
  • Vragen? Mail naar verkoop@fakkel.nl
Verwachte levertijd: 1-3 werkdagen

17,95

Beschrijving

Het wonder van het kruis

Het wonder van het kruis. ‘God heeft er de voorkeur aan gegeven mensen te redden die de onzinnige boodschap geloven dat Christus voor hen aan het kruiis is gestorven.’ (1Corinthiërs1:21)

Wat speelde zich af rondom de kruisiging van Jezus van Nazareth, de Zoon van God? Begrepen zij, die persoonlijk betrokken waren bij de kruisiging van Jezus, wat er precies gebeurde en waarom Hij stierf? Wisten zij dat de loop van de geschiedenis in enkele uren een volkomen andere wending zou nemen?

Door naar deze mannen en vrouwen te kijken, die er met hun neus boven op stonden, worden ook wij geconfronteerd met de vraag: begrijpen wijzelf de betekenis van het wonder wel zo goed?

Zeven momenten waarop het bloed van Jezus vloeide

Niet eerder verscheen een boek waarin de laatste achttien uur voor Jezus’ sterven (inclusief de kruisiging) zo indringend werd beschreven als in dit boek. Als lezer wordt u op indrukwekkende wijze meegevoerd naar de zeven momenten waarop het bloed van Jezus vloeide, waardoor de zeven wonderen van het kruis in uw leven kunnen plaatsvinden.

De persoonlijke – en vooral eerlijke – getuigenissen, die door het boek verweven zijn, brengen het wonder van het kruis zo dichtbij, dat u vol verwondering gaat ontdekken dat de zeven wonderen van het kruis samen één wonderlijk geschenk vormen van God de Vader voor al zijn kinderen hier op aarde.

Extra informatie

Gewicht 432 g
Auteur

Uitgever

ISBN

9789080954618

Pagina's

330

Verschijningsdatum

28-11-2018

Groepscode

30

Categorieën: , Tags: ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wonder van het kruis” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *