Vier bekers

Hodges, Chris

  • 30 dagen bedenktijd
  • €2,95 verzendkosten. Boven de €29 gratis verzending.
  • Betaal veilig met iDeal
  • Met je aankoop steun je de missie van Stichting De Fakkel
  • Vragen? Mail naar verkoop@fakkel.nl
Verwachte levertijd: 1-3 werkdagen

11,95

Beschrijving

De God van het heelal heeft je grote dingen beloofd. Eerst in het Oude Testament, maar die beloften zijn altijd in zijn hart gebleven en nooit veranderd. Ze zijn de sleutel voor een leven van vervulling en voor zijn plannen voor jou. Zowel in dit leven, als in het leven hierna. 

– God wil je verlossen van gebondenheid
– Hij wil je bevrijden van alles wat je tegenhoudt
– Hij wil dat je ontdekt wat zijn oorspronkelijke bedoeling is voor je leven
– En Hij wil dat je deel uitmaakt van een gezin, wat verschil maakt 

In de oude viering van het Pesach zien we een beeld van Gods hart voor ons – in de vier bekers wijn, die elk een van de kernbeloften vertegenwoordigen. In de VIER BEKERS laat Chris Hodges, voorganger van de Church of the Highlands en New York Times bestsellerauteur, zien dat – waar we ons ook bevinden op onze geestelijke reis – deze vier bekers van belofte een eenvoudige, krachtige, onvergetelijke manier zijn om ons potentieel te bereiken en meer naar God toe te groeien. 

De VIER BEKERS is doordrenkt met de Joodse geschiedenis en traditie, maar ademt op elke bladzijde de transformerende hoop van Jezus uit, en zal je verder helpen door de vier stadia van geloof. Je dorst naar meer zal uiteindelijk gelest worden – en je zult een bron van vreugde, hoop en doel ervaren.

Extra informatie

Auteur

Uitgever

ISBN

9789068230567

Pagina's

124

Verschijningsdatum

22-09-2015

Groepscode

30

Categorieën: ,