Spelenderwijs

Hage, Mark

  • 30 dagen bedenktijd
  • €2,95 verzendkosten. Boven de €29 gratis verzending.
  • Betaal veilig met iDeal
  • Met je aankoop steun je de missie van Stichting De Fakkel
  • Vragen? Mail naar verkoop@fakkel.nl
Verwachte levertijd: 1-3 werkdagen

18,95

Beschrijving

Spelenderwijs

Improvisatie, Jezus en je dagelijks leven

Leven is improviseren. Thuis, op het werk, in de supermarkt, op de dansvloer, je hebt nooit het script. Vind je het ingewikkeld? De spelregels uit het improvisatietheater kunnen je helpen. Jezus blijkt verrassend genoeg een briljante improvisator. Spelenderwijs verwerkt zijn leven de spelregels uit het theater tot een interactieve mix met persoonlijke verhalen, veelkleurige illustraties, diepgaande reflecties en alledaagse toepassingen.

“Mark Hage” schreef met Spelenderwijs een van die zeldzame boeken: inhoudelijk echt vernieuwend, met beide benen in de wereld en tegelijk diep verbonden met Christus. Het leest als een trein en je hebt er praktisch veel aan.” (Reinier Sonneveld)

“Mark Hage nodigt je uit om het leven aan te gaan en laat je zien hoe dat kan: leven met aandacht en speelse verwondering, onbevangen en niet bang om te falen. Mark heeft de gave van lichtvoetige diepzinnigheid en reikt je een verrassende kijk aan op het gewone leven. Wat een heerlijk ontspannen en aanstekelijk boek is dit!” (Ronald Westerbeek)

Extra informatie

Auteur

Uitgever

ISBN

9789463690249

Pagina's

160

Verschijningsdatum

14-11-2018

Groepscode

30

Categorieën: ,