Kracht van proclamatie

Prince, Derek

  • 30 dagen bedenktijd
  • €2,95 verzendkosten. Boven de €29 gratis verzending.
  • Betaal veilig met iDeal
  • Met je aankoop steun je de missie van Stichting De Fakkel
  • Vragen? Mail naar verkoop@fakkel.nl
Verwachte levertijd: 1-3 werkdagen

9,00

Beschrijving

Het uitspreken van Gods eigen Woord is volgens Derek Prince de krachtigste manier om Gods gezag effectief te maken in iedere situatie. Zowel op persoonlijk als op nationaal en internationaal niveau is het in geloof proclameren van Gods Woord nooit zonder effect, omdat het Woord van God niet ledig terugkeert. Dit boek is niet in de eerste plaats een studie-, maar een doe-boek. Leer de kracht van Gods Woord effectief te maken in uw persoonlijke leven, uw gezin, uw land… in de wereld. In de eerste helft van het boek neemt Derek Prince u bij de hand om vanuit de Schrift het principe van proclamatie te leren.  

Het tweede deel van dit boek bevat een waardevolle greep uit de persoonlijke ‘schatkist’ van de auteur, gerubriceerd naar acht verschillende onderwerpen en bevat proclamaties rond de thema’s:
gerechtigheid en heiligheid, gezondheid en kracht, leiding, bescherming en bewaring, Gods tussenkomst in menselijke conflicten, Beproeving en test, Geestelijke strijd, Volkomen verlossing, Mentale en emotionele stabiliteit, God dienen.

Extra informatie

Auteur

Uitgever

ISBN

9789075185089

Pagina's

0

Verschijningsdatum

04-01-2017

Groepscode

30

Categorieën: ,