Leven met aandacht

Dalen, Sarianne van

(2 klantbeoordelingen)
 • 30 dagen bedenktijd
 • €2,95 verzendkosten. Boven de €29 gratis verzending.
 • Betaal veilig met iDeal
 • Met je aankoop steun je de missie van Stichting De Fakkel
 • Vragen? Mail naar verkoop@fakkel.nl
Verwachte levertijd: 1-3 werkdagen

16,99

Beschrijving

Leven met aandacht

Leven met aandacht is een praktisch bijbels dagboek voor vrouwen. Aan de hand van Filippenzen 4:8 laat het je nadenken over waar je aandacht naar uitgaat. Elke dag vind je een korte bijbeloverdenking met handvatten om de dag mee in te gaan. Daarnaast kun je elke week praktisch aan de slag met een (bijbelstudie)groep. Met do-it-yourselfs als lectio divina, een moodboard maken en kledingruil krijgen de bijbelse thema’s handen en voeten.

Wat je aandacht geeft, groeit. Het is gemakkelijk om aandacht te geven aan alles wat er tijdens een dag op je afkomt, bijvoorbeeld via je telefoon. Maar hoe vaak geef jij bewust aandacht aan bovenstaande zaken?

Extra informatie

Auteur

Uitgever

ISBN

9789491844690

Pagina's

144

Verschijningsdatum

15-04-2017

Groepscode

65

2 beoordelingen voor Leven met aandacht

 1. Esther

  Afgelopen week kreeg ik het eerste boek “Leven met aandacht” van Sarianne van Dalen in handen.
  Wat een mooi bijbels dagboek is het geworden.

  Het boek nodigt uit om te lezen. Het ziet er vrouwelijk, een tikje romantisch en vrolijk uit. Zeker een bijbels dagboek welke je graag op de keukentafel hebt liggen om even in te lezen. Het dagboek ligt fijn in de hand en is door de lay-out fijn te lezen. Het boek is in een echt vrouwelijk wit met roze bedrukt. Roze met wit… joehoe!!!! Het trekt je gewoon mee het dagboek in.

  Sarianne neemt je mee in 8 weken langs allerlei punten van aandacht, welke je kunt schenken in je leven. Wat een fijn idee om zo op allerlei aandachtsgebieden bezig te zijn met God en zijn Woord.

  Elke week zijn er inspirerende overdenkingen te lezen. Deze overdenkingen zijn zo herkenbaar waardoor je graag de verdieping wilt lezen welke Sarianne op een geruststellende en liefdevolle manier op papier zet. Het voelt alsof Sarianne gewoon bij je aan de keukentafel zit, je vragen stelt en je vervolgens laat zien hoe God je ziet, hoe je God kunt betrekken bij je vragen en moeilijkheden zonder dat het zwaar en beladen wordt. Heerlijk!

  Aan het einde van elke dagelijkse overdenking geeft Sarianne je een praktische opdracht om aan de slag te gaan met schenken van aandacht aan jezelf, je omgeving en natuurlijk aan de Liefde van God.

  Naast de dagelijkse overdenkingen vind je op elke dag ook een verdiepende vraag of opdracht. Heel fijn om daar in de loop van de dag over te mijmeren en het in te laten werken in je gedachten.

  Na elke week vind je een werkvorm om met de inspiratie en verdieping van de afgelopen week aan de slag te gaan. Een creatieve workshop, een lekker recept om een goede maaltijd te maken, het aanleren van het Lectio Divina enzovoort. Voldoende inspiratie en tips om meer aandacht te schenken in je dagelijkse leven.

  Naast deze persoonlijke vorm is het bijbelse dagboek ook heel geschikt om te gebruiken in een groep.
  Niet altijd is een bijbels dagboek geschikt om ook mee te werken in groepsverband, maar Sarianne heeft juist het persoonlijke van een bijbels dagboek samen weten te brengen met het open karakter van een groepsbijeenkomst door aan elke week een leuke werkvorm toe te voegen.
  Zeker een boek wat hier gelezen en gebruikt gaat worden de aankomende maanden!

 2. Connie de Jager

  Actief aan het lezen in het boek van Sarianne van Dalen. Leven met aandacht. Wat een mooi bijbels dagboek. Wat ze schrijft is zo herkenbaar en te begrijpen. Heel laagdrempelig. Het mooie van dit boek is dat wat je leest ook in gedachten bij je blijft. Op een later tijdstip weet ik nog wat ik heb gelezen en kan hier dan heerlijk over nadenken en het ook gaan toepassen. Daar word ik blij van.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *