Eeuwig duurt Zijn trouw

Sintobin, Nikolaas

  • 30 dagen bedenktijd
  • €2,95 verzendkosten. Boven de €29 gratis verzending.
  • Betaal veilig met iDeal
  • Met je aankoop steun je de missie van Stichting De Fakkel
  • Vragen? Mail naar verkoop@fakkel.nl
Verwachte levertijd: 1-3 werkdagen

10,99

Beschrijving

‘Eeuwig duurt Zijn trouw’ geeft praktische informatie

Elke relatie is een innerlijke reis. Ook deze retraite. Waarheen deze reis je zal leiden is nog niet bekend. Het is heel goed mogelijk dat je wordt verrast of aangemoedigd, uitgedaagd of geprikkeld door wat er gebeurt. Door het lezen van ‘Eeuwig duurt Zijn trouw’, kan het zijn dat je verbaasd of angstig word: misschien laat God doorschemeren dat je een nieuwe richting moet inslaan in je leven – denk aan Maria bij de aankondiging van Jezus’ geboorte. Door je gebed vol te houden met een open geest en een groot hart, kom je tot innerlijke rust.

Voor elke dag een korte Bijbeltekst

Eeuwig duurt Zijn trouw is heel praktisch opgevat. Voor elke dag van de veertigdagentijd wordt een korte Bijbeltekst aangeboden. Telkens met enkele suggesties om die tekst biddend op je eigen leven te leggen.

Gebedstips voor betere gebedstechniek

Elke week heeft een eigen thema dat wordt toegelicht in een geloofsimpuls. Per week worden ook twee citaten aangeboden die het thema verder openleggen. Ten slotte geven we gebedstips die de retraitant helpen zijn gebedstechniek verder te verfijnen.

Extra informatie

Gewicht 202 g
Auteur

Uitgever

ISBN

9789021143972

Pagina's

128

Verschijningsdatum

25-02-2016

Groepscode

65