Dagboek voor leidinggevenden

Bodegraven, D. van

  • 30 dagen bedenktijd
  • €2,95 verzendkosten. Boven de €29 gratis verzending.
  • Betaal veilig met iDeal
  • Met je aankoop steun je de missie van Stichting De Fakkel
  • Vragen? Mail naar verkoop@fakkel.nl
Niet meer leverbaar

Beschrijving

Dagboek voor leidinggevenden

Dagboek voor leidinggevenden. Al lezend in de Bijbel kom je tal van teksten tegen die lessen voor leidinggevenden bevatten. In dit boek staan meditaties over veel van deze teksten. Het resultaat is een dagboek boordevol inspirerende, wijze en Bijbelse overdenkingen voor leidinggevenden in organisaties, bedrijven en kerkelijke gemeentes.

Het boek is ingedeeld in 24 thema’s die ook in de managementliteratuur voorkomen. Zo kun je voor de opening van een vergadering makkelijk een Bijbelgedeelte vinden dat past bij een belangrijk agendapunt. De inhoudsopgave maakt het je gemakkelijk te zoeken naar een thema dat je aanspreekt; authentiek leiderschap bijvoorbeeld, of omgaan met macht, succes en falen, vrouwen als leidinggevenden.

Elk stukje begint met een Bijbelvers, gevolgd door een meditatie. De overdenkingen worden afgesloten met een prikkelende vraag, (gebeds)opdracht of stelling.
Het boekje is zowel te gebruiken voor persoonlijke stille tijd, als voor het openen van team- of kerkenraadsvergaderingen.

Dick van Bodegraven is leidinggevende bij Eleos, een landelijk werkende instelling voor gereformeerde geestelijke gezondheidszorg.

Extra informatie

Gewicht 540 g
Auteur

ISBN

9789058816894

Pagina's

0

Verschijningsdatum

01-01-1980

Groepscode

0

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dagboek voor leidinggevenden” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *