Read write grow

Poolen, Wilma

(1 klantbeoordeling)
 • 30 dagen bedenktijd
 • €2,95 verzendkosten. Boven de €29 gratis verzending.
 • Betaal veilig met iDeal
 • Met je aankoop steun je de missie van Stichting De Fakkel
 • Vragen? Mail naar verkoop@fakkel.nl
Verwachte levertijd: 1-3 werkdagen

7,00

Beschrijving

Schrijvend de Bijbel door met Read Write Grow

‘Wat is het bijzonder dat een bijbeltekst je keer op keer kan raken. Steeds wanneer je een tekst tegenkomt valt er weer een ander gedeelte op, of omdat je in een andere situatie zit wordt je door een specifiek gedeelte aangesproken.’ Dat is de kracht van de Bijbel. Hoe vaker je erin leest, des te meer diepgang de woorden krijgen.  Read Write Grow helpt je hier mee.

Met dit gegeven is Wilma Poolen aan de slag gegaan. Ze heeft de Bijbel van Genesis tot Openbaring doorgewerkt en koos 52 tekstgedeelten uit. Daarna heeft ze bij elk gedeelte drie verschillende schrijftechnieken gezocht die je helpen om verder te bezinnen op de tekst en de boodschap die hij overbrengt.

Hierdoor kun je drie jaar lang wekelijks bezig zijn met bijbelteksten en je laten verbazen door wat de Bijbel als boodschap heeft voor jou. Het staat je natuurlijk vrij om hierin een eigen structuur aan te brengen. De weken zijn niet genummerd, dus je kunt elk willekeurig moment instappen of verdergaan.

Zo biedt dit boek enorm veel handvatten om al schrijvend invulling te geven aan je stille tijd, bijbelstudie en geloofsgroei. Neem de tijd!

 

Extra informatie

Auteur

Uitgever

ISBN

9789033801198

Pagina's

224

Verschijningsdatum

25-02-2017

Groepscode

55

1 beoordeling voor Read write grow

 1. T. Koopman

  Dit nieuwste boek van Wilma Poolen is als eerste een prachtige exemplaar om te zien! Mooi vormgegeven, vrolijk en bij het inkijken, krijg je gelijk al zin om hier te starten…net als haar voorgaande uitgebrachte boeken overigens (Love to write en Start to write) stuk voor stuk inspirerend en verrijkend! Wilma verstaat de (letter) kunst om op een creatieve en inspirerende manier de bijbelteksten voor je te laten “spreken”…aan de hand van verschillende schrijftechnieken op een bepaald gedeelte uit de bijbel ga je zelf al dieper in op de tekst…dit kan bijvoorbeeld d.m.v. een “aanvulzin” of een “woordgedicht” of een “cluster” en zo zijn er wel 12 schrijftechnieken die je kunt toepassen op een bijbeltekst of bijbelgedeelte! De bijbelteksten komen zo echt veel meer “binnen” en blijven evenzo ook hangen in je gedachten, zonder dat je hier iets voor hoeft te doen! Een absolute aanrader…meer dan 5 sterren waard…en ik hoop dat Wilma door blijft gaan met dit soort boeken uitbrengen!! Een aanwinst in de boekenwereld! Absoluut!

  Prachtig
  Inspirerend en
  voor iedereen toegankelijk
  “read, write and grow”
  Aanrader!!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *