Ik kies vandaag

Lucado, Max

  • 30 dagen bedenktijd
  • €2,95 verzendkosten. Boven de €29 gratis verzending.
  • Betaal veilig met iDeal
  • Met je aankoop steun je de missie van Stichting De Fakkel
  • Vragen? Mail naar verkoop@fakkel.nl
Verwachte levertijd: 1-3 werkdagen

14,99

Beschrijving

Ik kies vandaag

Het is de belangrijkste keuze die je ooit zult maken, je keuze om ‘ja’ te zeggen tegen God. ‘Ja’ tegen Zijn liefde, ‘ja’ tegen Zijn offer aan het kruis, ‘ja’ tegen een leven in Zijn kracht. In korte overdenkingen schrijft Max Lucado in ‘Ik kies vandaag’ over die keuze, over de impact die de Bijbel op je leven kan hebben, over Gods plan met jouw leven en Gods beloften voor jou.

Recensie Kerkblad voor het Noorden

De bekende schrijver Max Lucado heeft een alleraardigst dagboekje geschreven voor jongeren onder de titel: Ik kies vandaag.  De bedoeling van dit boekje is om er elke dag ’s ochtends vroeg een klein stukje uit te lezen waardoor je bijvoorbeeld God en jezelf belooft vriendelijk te zijn. Vriendelijk voor de armen, want zij zijn alleen. Vriendelijk voor de rijken, want zij zijn bang. En vriendelijk tegen hen die onvriendelijk zijn, want zo heeft God mij ook behandeld.

Is dat moeilijk? Vaak wel. Maar dit boekje wil jongeren helpen om dat wat je aan het begin van de dag aan God hebt beloofd ook vol te houden. Vandaag kiezen voor God. Waarom? Omdat Hij eerst voor jou heeft gekozen. Het is de belangrijkste keuze die je ooit zult maken, je keuze om ‘ja’ te zeggen tegen God. ‘Ja’ tegen zijn liefde, ‘ja’ tegen zijn offer aan het kruis, ‘ja’ tegen een leven in zijn kracht. In korte overdenkingen schrijft Max Lucado over die keuze, over de impact die de Bijbel op je leven kan hebben, over Gods plan met jouw leven en Gods beloften voor jou.

Pieter Sijtsma, Dokkum

Extra informatie

Gewicht 308 g
Auteur

Uitgever

ISBN

9789033817793

Pagina's

128

Verschijningsdatum

15-01-2020

Groepscode

55

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ik kies vandaag” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.