Verander de geschiedenis door bidden en

Prince, Derek

  • 30 dagen bedenktijd
  • €2,95 verzendkosten. Boven de €29 gratis verzending.
  • Betaal veilig met iDeal
  • Met je aankoop steun je de missie van Stichting De Fakkel
  • Vragen? Mail naar verkoop@fakkel.nl
Verwachte levertijd: 1-3 werkdagen

14,00

Beschrijving

Christenen kunnen de loop van de geschiedenis veranderen. In deze indrukwekkende, complete studie gaat Derek Prince in op de functie van de Kerk in de eindtijd. Vanuit de geschiedenis laat de schrijver zien hoe christenen altijd invloed hebben gehad op het wereldgebeuren, door bijbelse methoden van vasten en gebed. In dit boek komt zowel de bijbelse basis van het vasten als de praktische invulling ervan uitgebreid aan de orde. Hierbij maakt Derek Prince een onderscheid tussen vasten op persoonlijk niveau en collectief vasten als groep. Beide vormen behandelt hij. 

Eenparigheid in gebed en vasten is een ongekende bron van kracht voor de Kerk, in een tijd dat de duisternis toeneemt en de wereld verlangt naar het openbaar worden van de kinderen van God. De schrijver onderbouwt zijn oproep tot bidden en vasten niet alleen vanuit vele bijbelse voorbeelden, maar ook vanuit gebeurtenissen uit de recente wereldgeschiedenis.
Leer uit dit inspirerende boek hoe u verandering kunt bewerken – in uw gezin, uw kerk, uw plaats, uw land en de wereld, door twee machtige wapens: gebed en vasten. 

Extra informatie

Auteur

Uitgever

ISBN

9789075185232

Pagina's

169

Verschijningsdatum

04-09-2018

Groepscode

10

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Verander de geschiedenis door bidden en” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *