Mysterie van Christus

Nee, Watchman

  • 30 dagen bedenktijd
  • €2,95 verzendkosten. Boven de €29 gratis verzending.
  • Betaal veilig met iDeal
  • Met je aankoop steun je de missie van Stichting De Fakkel
  • Vragen? Mail naar verkoop@fakkel.nl
Verwachte levertijd: 1-3 werkdagen

6,50

Beschrijving

Mysterie van Christus

In ‘Het mysterie van Christus’ beschrijft Watchman Nee op een zeer praktische manier, hoe elke christen de realiteit van de gemeente, als de openbaring van het mysterie van Christus, kan leren kennen en ervaren.

Christus kennen in de gemeente en als de gemeente. Wie is God? Dit is het belangrijkste mysterie in het universum. Terwijl velen trachten dit unieke en duurzame vraagstuk op te lossen, bevindt het ware antwoord zich uitsluitend in de persoon van Christus. En toch leidt de oplossing van dit vraagstuk ons tot nog een ander ondoorgrondelijk mysterie, namelijk het mysterie van Christus. Wie is Christus?

Om God te kennen, moeten we Christus kennen, die zowel de definitie als de uitleg en ook de uitdrukking van God is. En om Christus te kennen, moeten we de gemeente kennen, die op haar beurt definitie, uitleg en uitdrukking van Christus is, tegenover een door de zonde beschadigde wereld. Christus te kennen is niet slechts een zaak van de individuele christen, omdat Christus inmiddels is vergroot in de gemeente, Zijn Lichaam. In de gemeente is er sprake van verzorging, bescherming, beperking en bediening.

Over Watchman Nee

Watchman Nee werd een christen op zeventienjarige leeftijd, in China in 1920, en begon in datzelfde jaar te schrijven. Gedurende de bijna dertig jaar van zijn bediening, werd Watchman Nee duidelijk geopenbaard als een unieke gave van de Heer aan Zijn Lichaam, voor Zijn beweging in deze eeuw. In 1952 werd hij omwille van zijn geloof gevangengezet, en bleef vervolgens tot aan zijn dood (1972) toe in de gevangenis. Tot op de dag van vandaag blijven zijn woorden een overvloedige bron van geestelijke openbaring en kracht, voor de christenen over heel de wereld.

Extra informatie

Auteur

Uitgever

ISBN

9780736313872

Pagina's

0

Verschijningsdatum

27-09-2018

Groepscode

10