Licht op ons pad 13-15 jaar werkboek

  • 30 dagen bedenktijd
  • €2,95 verzendkosten. Boven de €29 gratis verzending.
  • Betaal veilig met iDeal
  • Met je aankoop steun je de missie van Stichting De Fakkel
  • Vragen? Mail naar verkoop@fakkel.nl
Verwachte levertijd: 1-3 werkdagen

12,95

Beschrijving

Waar vind je verantwoord materiaal voor geloofsvorming met kinderen anders dan eerste Communie- en Vormselvoorbereiding? Deze vraag projecten bestaan er voldoende, maar Deze gloednieuwe methode voor doorlopende catechese voor jeugd en jongeren is een initiatief van het bisdom Roermond. Hij komt via Adveniat beschikbaar voor heel Nederland en Vlaanderen.De methode is bedoeld voor gebruik in de parochie, maar is ook bruikbaar in het onderwijs. De opzet is bijbels, speels en gebruiksvriendelijk voor begeleidersén ouders. Want gelovig word je niet zomaar, daar is een ondersteunende omgeving voor nodig.
De methode zal zich in drie jaar ontvouwen. Per jaar verschijnt een boek voor de deelnemers en een boek voor de begeleiders. Tevens is er een ondersteunende website: www.hetlichtoponspad.nl.
De catechesegroepen, en dus de uitgaven, zijn ingedeeld naar leeftijd: 4-6 jarigen, 7-9 jarigen, 10-12 jarigen, 13-15 jarigen en 16 jaar en ouder.
Per jaar verschijnen bij Adveniat tien’Het Licht op ons pad’boeken: twee per leeftijdscategorie, namelijk een werkboek en een begeleidersboek.

Extra informatie

Gewicht 433 g
Uitgever

ISBN

9789491042263

Pagina's

0

Verschijningsdatum

14-11-2012

Groepscode

10

Leverancier

Categorieën

,