Heilige Geest

Bevere, John

  • 30 dagen bedenktijd
  • €2,95 verzendkosten. Boven de €29 gratis verzending.
  • Betaal veilig met iDeal
  • Met je aankoop steun je de missie van Stichting De Fakkel
  • Vragen? Mail naar verkoop@fakkel.nl
Dit artikel wordt opnieuw gedrukt. Zodra het artikel weer op voorraad is, is deze weer te bestellen in onze webshop.

Beschrijving

Heilige Geest

De Heilige Geest; Je weet dat Hij er is… maar ken je Hem echt?

Drie jaar lang waren de discipelen bij Jezus geweest. Ze hadden met Hem rondgereisd en hadden alles gehoord wat Hij zei. Toch zei Jezus tegen hen dat Hij moest weggaan, zodat de Heilige Geest kon komen – en dat zou beter voor hen zijn! (Johannes 16:7, 13-14)

Als dat al waar was voor de discipelen die elke dag met Jezus optrokken, hoeveel te meer hebben wij het dan nodig dat de Heilige Geest actief betrokken is bij ons leven! Triest genoeg wordt de Geest vaak verkeerd begrepen. Veel mensen hebben geen benul van wie Hij is en hoe Hij zich aan ons laat kennen. De Heilige Geest wordt vaak afgeschilderd als iets ‘vreemds’. Maar de Bijbel is heel duidelijk: de Geest is niet ‘iets’. Hij is ‘Iemand’ – een Persoon die heeft beloofd om nooit van je zijde te wijken.

In dit boek nodigt John Bevere je uit voor een persoonlijke ontdekking van de meest genegeerde en verkeerd begrepen persoon in de Kerk: de Heilige Geest.

Laat deze unieke kennismaking niet aan je voorbijgaan!

John Beveren en zijn vrouw Lisa zijn oprichters van Messenger International. Als prediker en auteur van bestsellers brengt John met passie en vrijmoedigheid krachtige Bijbelse waarheden. Het is zijn verlangen om plaatselijke kerken te ondersteunen en leiders toe te rusten, ongeacht hun locatie, taal of financiële mogelijkheden. Zijn studies zijn inmiddels beschikbaar in ruim 60 talen. Als hij thuis is, probeert hij Lisa over te halen om mee ta gaan golven en geniet hij van de tijd met zijn vier zonen, schoondochter en kleinkinderen.

Extra informatie

Auteur

Uitgever

ISBN

9789078893271

Pagina's

236

Verschijningsdatum

31-07-2019

Groepscode

10

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Heilige Geest” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *