God van Abraham, Isaak en Jakob

Nee, Watchman

  • 30 dagen bedenktijd
  • €2,95 verzendkosten. Boven de €29 gratis verzending.
  • Betaal veilig met iDeal
  • Met je aankoop steun je de missie van Stichting De Fakkel
  • Vragen? Mail naar [email protected]
Verwachte levertijd: 1-3 werkdagen

11,00

Beschrijving

Gods belofte, het genot van Christus, en de transformatie door de Geest. Het christelijke leven is gebaseerd op de onherroepelijke beloften van God, op het genot van alles wat God in Christus voor ons heeft bereid, en op de transformatie die resulteert uit de liefdevolle tucht van de Geest.
In ‘De God van Abraham, Isaak en Jakob’ maakt Watchman Nee gebruik van de ervaringen van deze oudtestamentische patriarchen, en presenteert hij hun levens als een allegorie van de complete christelijke ervaring. Vanaf het moment dat we Gods beloften voor het eerst geloofden, tot aan onze uiteindelijke transformatie als zonen – die gelijkvormig gemaakt worden aan het beeld van Christus, moeten wij dezelfde levenservaringen opdoen als Abraham, Isaak en Jakob.
Het als Abraham, ontvingen ook wij Gods belofte met betrekking tot een erfenis; net als Isaak, kunnen ook wij genieten van alles wat God in Christus Zijn Zoon, voor ons heeft gepland; en net als Jakob, moeten ook wij de tucht van de Heilige Geest ervaren, ter wille van onze groei en onze transformatie.

Watchman Nee werd een christen op zeventienjarige leeftijd, in China in 1920, en begon in datzelfde jaar te schrijven. Gedurende de bijna dertig jaar van zijn bediening, werd Watchman Nee duidelijk geopenbaard als een unieke gave van de Heer aan Zijn Lichaam, voor Zijn beweging in deze eeuw. In 1952 werd hij omwille van zijn geloof gevangengezet, en bleef vervolgens tot aan zijn dood (1972) toe in de gevangenis. Tot op de dag van vandaag blijven zijn woorden een overvloedige bron van geestelijke openbaring en kracht, voor de christenen over heel de wereld.

Extra informatie

Auteur

Uitgever

ISBN

9780736308335

Pagina's

0

Verschijningsdatum

06-06-2000

Groepscode

10

Leverancier

Categorieën

,