God die ik niet kende

Morris, Robert

  • 30 dagen bedenktijd
  • €2,95 verzendkosten. Boven de €29 gratis verzending.
  • Betaal veilig met iDeal
  • Met je aankoop steun je de missie van Stichting De Fakkel
  • Vragen? Mail naar verkoop@fakkel.nl
Verwachte levertijd: 1-3 werkdagen

17,50

Beschrijving

God die ik niet kende

In de God die ik niet kende:

De Heilige Geest
Mensen zeggen wel eens: “Was ik er maar bij geweest toen Jezus op aarde rondliep, dan zou geloven een stuk gemakkelijker zijn!” Jezus’ antwoord daarop luidde: “Het is goed voor jullie dat Ik ga, want als Ik niet ga, zal de Heilige Geest niet bij jullie komen.” (Johannes 16:7)

Drie-eenheid
De Heilige Geest is niet een vage kracht of alleen een hobby voor pinksterchristenen. Jezus zegt dat de Heilige Geest ons in alle waarheid zal leiden en dat de Geest Hem zal verheerlijken. In de Bijbel wordt Hij onder meer de Helper genoemd. Toch is Hij voor velen de grote onbekende van de Drie-eenheid. Wie is Hij? Hoe is Hij? Wat doet Hij precies? Hoe kan ik Hem beter leren kennen?

In zijn voorwoord schrijft Jan Pool:
“Robert Morris legt in De God die ik niet kende op zeer heldere wijze uit wie de Heilige Geest is en wat Hij voor ons kan betekenen. Bovenal roept zijn boek een verlangen in je op om vol te zijn van de Heilige Geest en Hem steeds beter te leren kennen. Na het lezen van dit boek zal het voor jou duidelijk zijn welke diepe relatie je met de Geest kunt hebben. Hij wil je beste Vriend zijn!”

 

Extra informatie

Gewicht 362 g
Auteur

Uitgever

ISBN

9789059990340

Pagina's

256

Verschijningsdatum

04-12-2018

Groepscode

10