Follow up 3 het verhaal van Jezus

  • 30 dagen bedenktijd
  • €2,95 verzendkosten. Boven de €29 gratis verzending.
  • Betaal veilig met iDeal
  • Met je aankoop steun je de missie van Stichting De Fakkel
  • Vragen? Mail naar verkoop@fakkel.nl
Niet meer leverbaar

Beschrijving

Follow Up!
Dat betekent:iets dat volgt op. Deze naam hebben we gekozen, omdat het leren kennen van God en de Here Jezus niet begint op catechisatie. Dat is bij jou waarschijnlijk thuis begonnen, toen je ouders je hebben laten zien hoe goed het is om God te dienen. Op de basisschool hebben ze je verteld over de Bijbel. En van de kerkdiensten heb je ook vast wel wat opgestoken. Catechisatie is daar een vervolg op.
Maar er is nog een reden. Jezus zelf zei tegen de mensen:
Follow Me! Hij wil graag dat je zijn leerling wordt. Daarmee heeft hij zowel jongere als oudere mensen op het oog. Hij bedoelt ermee, dat je vanuit een persoonlijke band met Hem op zijn weg gaat en naar zijn woorden doet.
Om hier in te groeien, zowel catecheet als catechisant, krijg je de lessen uit deze serie. Daarmee leg je een basis voor de volgende Follow-up.
Heb je er wel eens over nagedacht hoe bijzonder God is? Hoe onvoorstelbaar het is dat Hij besloten heeft om bij de mensen te gaan wonen? Moet je je eens voorstellen: je woont in de hemel waar geen ziekte bestaat, geen zonde, waar je je nooit verdrietig hoeft te voelen. En wat beslist God? Hij laat zijn Zoon geboren worden bij heel gewone mensen, op de aarde! In een wereld waar wel ziekte bestaat, en zonde, en verdriet. En waarom? Omdat dat nodig was voor ons!
In dit boekje ontdek je met behulp van dokter Lucas of de Here Jezus een gewone baby was. En hoe het met Hem gegaan is op de aarde. Je leest wat Hij gedaan heeft voor de mensen die toen leefden, wat Hij tegen hen zei,en… wat dat betekent voor jou!
3 Het verhaal van Jezus

Extra informatie

Gewicht 76 g
Uitgever

ISBN

9789058813039

Pagina's

32

Verschijningsdatum

30-08-2018

Groepscode

10

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Follow up 3 het verhaal van Jezus” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *