Follow up 26 waarvoor leef je

  • 30 dagen bedenktijd
  • €2,95 verzendkosten. Boven de €29 gratis verzending.
  • Betaal veilig met iDeal
  • Met je aankoop steun je de missie van Stichting De Fakkel
  • Vragen? Mail naar verkoop@fakkel.nl
Niet meer leverbaar

Beschrijving

Follow Up!
Dat betekent: iets dat volgt op. Deze naam hebben we gekozen, omdat het leren kennen van God en de Here Jezus niet begint op catechisatie. Dat is bij jou waarschijnlijk thuis begonnen, toen je ouders je hebben laten zien hoe goed het is om God te dienen. Op de basisschool hebben ze je verteld over de Bijbel. En van de kerkdiensten heb je ook vast wel wat opgestoken. Catechisatie is daar een vervolg op.
Maar er is nog een reden. Jezus zelf zei tegen de mensen: Follow Me! Hij wil graag dat je zijn leerling wordt. Daarmee heeft hij zowel jongere als oudere mensen op het oog. Hij bedoelt ermee, dat je vanuit een persoonlijke band met Hem op zijn weg gaat en naar zijn woorden doet.
Om hier in te groeien, zowel catecheet als catechisant, krijg je de lessen uit deze serie. Daarmee leg je een basis voor de volgende Follow-up.
Je bent intussen al weer een aantal jaren geleden geboren. Je groeide op, volgde onderwijs en misschien heb je al wel een baan of ben je bezig met een vervolgopleiding. Een tijd in je leven om vooruit te denken en plannen te maken. Maar ook een tijd om achteruit te kijken en vragen te stellen.
Waarvoor leef je eigenlijk? Ben je toevallig op aarde terechtgekomen, en moet je met Bl f maar hopen dat je’gewoon’ergens mag zijn om te wonen en te leven en – al was het ook maar even – echt mens te kunnen zijn? Maar wat betekent het dan om echt mens te zijn?
Valt er meer te zeggen? Zit er een bedoeling achter je leven? Is er lemand die je gewild heeft en je tot leven geroepen heeft? Hoe zit het dan als het leven tegenvalt? En zijn er mensen die je kunnen inspireren tot echt leven?
26 Waarvoor leefje?

Extra informatie

Uitgever

ISBN

9789058813268

Pagina's

0

Verschijningsdatum

11-09-2006

Groepscode

10

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Follow up 26 waarvoor leef je” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *