Follow up 25 wat vind je van de bijbel

  • 30 dagen bedenktijd
  • €2,95 verzendkosten. Boven de €29 gratis verzending.
  • Betaal veilig met iDeal
  • Met je aankoop steun je de missie van Stichting De Fakkel
  • Vragen? Mail naar verkoop@fakkel.nl
Niet meer leverbaar

Beschrijving

Follow Up!
Dat betekent: iets dat volgt op. Deze naam hebben we gekozen, omdat het leren kennen van God en de Here Jezus niet begint op catechisatie. Dat is bij jou waarschijnlijk thuis begonnen, toen je ouders je hebben laten zien hoe goed het is om God te dienen. Op de basisschool hebben ze je verteld over de Bijbel. En van de kerkdiensten heb je ook vast wel wat opgestoken. Catechisatie is daar een vervolg op.
Maar er is nog een reden. Jezus zelf zei tegen de mensen: Follow Me! Hij wil graag dat je zijn leerling wordt. Daarmee heeft hij zowel jongere als oudere mensen op het oog. Hij bedoelt ermee, dat je vanuit een persoonlijke band met Hem op zijn weg gaat en naar zijn woorden doet.
Om hier in te groeien, zowel catecheet als catechisant, krijg je de lessen uit deze serie. Daarmee leg je een basis voor de volgende Follow-up.
Om God te leren kennen moet je de Bijbel lezen. Misschien heb je je ook wel eens afgevraagd of er geen andere mogelijkheden zijn. Kun je Hem ook niet goed leren kennen in de natuur? Wat is nu eigenlijk het wezenlijke verschil met andere heilige boeken zoals de Koran van de moslims? En hoe weet je nu eigenlijk zeker, dat je niet voor de gek gehouden wordt door de wijze waarop onze Bijbel is samengesteld? Hadden we niet ook een heel andere inhoud van de Bijbel kunnen hebben, zoals in De Da Vinci Code beweerd wordt? Wat gebeurt er eigenlijk, als je de Bijbel leest als het Woord van God? Is het werkelijk zo inspirerend als sommige mensen beweren?
Allemaal vragen die in dit deeltje aan de orde komen.
25 Wat vind je van de Bijbel?

Extra informatie

Uitgever

ISBN

9789058813251

Pagina's

0

Verschijningsdatum

18-08-2006

Groepscode

10

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Follow up 25 wat vind je van de bijbel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *